BAŞKAN GENÇ, HUZUREVİNİ ZİYARET ETTİ

BAŞKAN GENÇ, HUZUREVİ'Nİ ZİYARET ETTİ

Canik Belediye Başkanı Osman Genç, Ramazan Bayramı dolayısıyla huzurevinde yaşlıları ziyaret ederek bayramlarını kutladı.

A+A-

Canik Belediye Başkanı Osman Genç, Ramazan Bayramı'nda huzurevi sakinlerini unutmadı. İlçeyi karış karış gezen Başkan Genç, esnaflarla da bayramlaştı. Her bayramda eşi Nimet Genç ile birlikte Samsun Huzurevi Bakım ve Rehabilitasyon Merkezi'ni ziyaret ederek, yaşlıların gönlünü alan Başkan Genç, bu bayramda da huzurevi sakinlerini unutmadı. Eşi Nimet Genç ve AK Parti İlçe Başkanı Yılmaz Hocaoğlu ile parti teşkilat üyelerinin de bulunduğu ziyarette yaşlılarla sohbet eden Başkan Genç, onların ellerini öptü, hayır dualarını aldı.
AK Parti İlçe Başkanı Yılmaz Hocaoğlu yaptığı konuşmada, yaşlıların bir toplumun en önemli değeri olduğunu belirterek, AK Parti Hükümeti'nin her kesime olduğu gibi yaşlılara da büyük önem verdiğini söyledi. Başkan Osman Genç, huzurevi ziyaretinin ardından ilçede bulunan esnafları gezdi. Başkan yardımcıları Seit İleri ile İrfan Göz ve meclis üyelerinin de bulunduğu ilçe gezisinde esnafların bayramlarını kutlayan ve sohbet eden Başkan Genç, Canik'in her köşesinde hissedilen Ramazan ayının ardından bayramı da ilçe halkıyla birlikte kutladıklarını ve onların yanında olduklarını belirtti.
Esnafların bir şehrin can damarı olduğunu ifade eden Başkan Genç, "Biz her zaman esnaflarımızın yanındayız. Her fırsatta biraraya gelip onların dertlerini, isteklerini dinliyoruz. Her bayram olduğu gibi bu bayramda da halkımızla birlikteyiz. İlçemizde son 9,5 yılda yaşanan gelişim ve değişim en çok esnaflarımıza yaradı. Nüfusumuz yüzde 51 oranında arttı. Dolayısıyla esnaflarımızın işleri arttı. Canik'in büyümesi demek burada yaşayanların, iş yapanların büyümesi demek" dedi.
Başkan Osman Genç, esnaf ziyareti sırasında MHP Canik İlçe Teşkilatı'nı da ziyaret ederek, burada partililerle bayramlaştı.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.