BAŞKAN EVİNDEN ÇIKINCA SPOR MERKEZİ GÖRMEK İSTEDİ

BAŞKAN EVİNDEN ÇIKINCA SPOR MERKEZİ GÖRMEK İSTEDİ

Milliyetçi Hareket Partisi(M.H. P) Bafra Belediye Başkan Adayı Özgür Topkaya Ağıllar Köyünü ziyaret ederek, Bafra’nın sorunlarını yerinde masaya yatırdı.

A+A-

MHP Bafra Belediye Başkan Adayı İnş. Müh. Özgür Topkaya secim gezilerinde halkın büyük teveccühü ile karşılaştı. Topkaya ağıllar köyünde yaşayan vatandaşlar tarafından Belediye Başkanı gibi karşılandı.

Ağıllar Köyündeki İlk konuşma Hasan Aslan’dan geldi,”Ağıllar Köyü sakinleri çok değerli ülküdaşlarım, bildiğiniz gibi 30 Mart Mali Seçimler yaklaşık 39 gün kaldı. Konuşuldu sohbet edildi herkes bir şeyler söyledi. Adaylar belli oldu. Bundan sonra konuşmak yok.30 Mart’a seçimlere hazırlık var. Hep beraber olacağız birlik olacağız. Diri olacağız bu memleketimizin bölünmemesi için birlikte hareket edip. Bafra Belediyesini alarak Türkiye’de MHP’nin sesini duyuracağız.”

Bu davaya herkes dahil olacak!

Hasan Aslan,”1994 Yılında Karadeniz’e kapı açılan Bafra’da MHP’nin bayrağını diken arkadaşlarımız çoğunluğu burada, bir kısmı da henüz daha dâhil olmadı. Bundan sonra hepsi katılacak kimsenin bundan şüphesi olmasın. Birlik ve Beraberliğimizi kim olursa olsun bozamayacaktır. Biz Ağıllar köyü demiyoruz. Biz bu köye ilk geldiğimizde 1994 yıllarından itibaren mahalle olarak gördük. Buralardan ilk geldiğimizde su olarak Nebiyan suyu getiriliyordu. İlk verdiğimiz ise su oldu. Susuz hiçbir yer olmaz… Bu yüzden Ağıllar Köyü bizim için çok önemli bir yerdir. Burada çok değerli dostlarımız ve kardeşlerimiz var. Her zaman yüzlerimizi güldürmüşlerdir. Bundan sonrada güldüreceğine de inanıyoruz.”

Bizler köylerde yasak dinlemedik!

Sözlerine devam eden Hasan Aslan,”Burada yollarınızda, sularınızda çakıllarınızda çok emeğimiz var. Mahalle aralarınıza kadar girdik o zamanlarda yasak demelerine rağmen ben yasağı masağı dinlemedim halka hizmet ettim. Mezarların duvarlarına kadar çeşmelere kadar ulaştık… MHP teşkilatında verilen her karara bizler uyarız. Çoğunuzun kafasına takılan birkaç cümleyi sizlere burada söylemek isterim. Ben MHP’de doğdum böyle devam ediyorum. Bize çok yerlerden teklif gelmiştir de gelebilirde vatandaşa hiç bir şey denmez… Bizler başka bir oluşumun içinde olmadık. Dünde MHP’nin içindeydik bu günde MHP’nin içindeyiz. Adayımız kim olursa olsun, diğer adaylarımızda en yakın zamanda içimizde olacaklar. Birleşmekten başka çaremiz yok. Genel Merkezimizin ve teşkilatlarımızın görüşü ile değerli Kardeşimiz Özgür Topkaya aday olmuştur. Adayımız olduktan sonrada meclis üyelerimiz belirlendi. Bize de teklif geldi, aday olun diye ben olmayayım dedim, biz gene çalışalım dedik ama dediler ki,bu oluşumun içinde olacaksın büyük şehir oldu.Köye kente eskisi gibi il genel meclis üyesi yok.Kim bakacak ilk belediye meclis üyelerinin ilk sıralarındakiler bakacak.Bizde bunun bilincinde olup bu karara vardık.Bundan sonra tüm arkadaşlarımız kimseye küsmeden birliği beraberliği sağlayacağız.Vatandaş bize oy vermek istiyor.O geri gitsin demeyeceğiz.Almak için uğraşacağız.Köy,Kent,Dağ ve Taş gezeceğiz.” Dedi.

Bafra’nın İmar sorunu var!

Esprili bir şekilde açıklamalarına başlayan Özgür Topkaya,”Hasan Başkan’dan sonra konuşmak biraz daha zor olacak. 30 Mart’ta sonuçlanacak yerel seçimlerde artık hepimiz Bafra’ya bağlıyız. Bafra’nın 140 tane mahallesi oldu. Bafra Belediyesinin hizmet sınırları genişledi. Ağıllar Köyü belediye sınırları içerisinde ama köy diyoruz şimdi mahalle oldu. Hizmetlerinizi Bafra Belediyesi karşılayacak. Yollarınız, alt yapı hizmetleriniz ve yollarınız hepsi Belediyeden sorumlu… Bizim Bafra’mızın en büyük problemi imar, yani düzensiz yapılaşma bunu kime sorarsanız sorun bunu bilir bunu söyler. Yapılan yatırımların yerli yerinde yapılmadığı aşikâr… Bafra Belediyesinde 5 yıllık meclis üyeliği süremizi dolduruyoruz. Bu konuda Bafra Belediyesinde yapılan çalışmalarımızda tecrübe sahibi olduk. Onun haricinde bir dönem Bafra Ticaret ve Sanayi odası Meclisinde bulundum.

Başkan evinden çıkınca Gençlik Spor Merkezi görmek istedi.

Özgür Topkaya,”Bafra Belediyesi yatırımlarında biz her zaman şunu söyledik. Yapılan yatırımlar Bafra’nın mahallelerine dağılsın. En son dediğimiz şey gençlik merkezinin kademenin olduğu yere yapılması, bu yerlere bir hareket gelsin. Yani tüm devlet kurumlarını bir bölgeye yığalım burada hareketlilik olsun. Biz tekliflerimizi sunduk. Mevcut Belediye Başkanımız ben evimden dışarı çıktığımda Gençlik Merkezimi görmek istiyorum dedi. Gitti Gençlik Merkezini Alparslan Türkeş Parkının yanında insanların Ramazan Sokağı olarak kullandığı yere oturdu. Bunun üstüne arka tarafta bulunan Rus Pazarını iptal etmiş oldu. Buradaki esnaflar ne oldu yerlerinden oldu. Geçiş yolları Ticaret ve Sanayi Odası’nın arsasından geçiyor  yarın bir gün dese ki  ticaret odası ben burayı kullana cam Rus pazarı  geçişi de iptal olacak.”

Dehşet Bir Bütçe 5 Yılda 250 trilyon…

MHP Bafra Belediye Başkan Adayı  İnş.Müh.Özgür Topkaya,”Belediyenin en büyük sorunu programsızlık, bütçesi bu gün 50 trilyondan 5 yılda 250 trilyon dehşet bir bütçe var. Yatırıma baktığınızda ise elle tutulur bir yatırım yok. Modern Pazar dediler, modelliğini gören var mı ben size bunu soruyorum. Demir direkleri dikip üstüne eterlet kaplamak  modernlikse bu iş bu kadar olur.Burası çiftçi köyü halde sorunları var,Pazar yerinizde mallarınızın satılacağı yer yok.Yağmurda,çamurda ve soğukta mal satacağı yer yok.Pazarın kenarında duruyorlar.Yeni hal yeri ile çalışmalar yaptılar onla alakalı kredi bile onaylandı ama bir türlü bunu beceremediler.Bafra’ya Devlet Hastanesi yapıldı.Maliyeti 10 trilyon beklide 50 trilyon tamda maliyeti belli değil,büyük bir yatırım.Devlet Hastanesinin buraya yapılacağı 1 yıl önceden imara işleniyor.Ama Devlet Hastanesinin yolu yok.Bir taraftan yola çıkıyorsun hop önüne bir sette geliyor sonra diğer yola giriyorsun bir karmaşa gidiyor.Bu 1 sene önceden belli olan bir durum.Bafra’ya işliyorsun belediye meclisine 8 ay kala 10 metre ölçüsünde bir yol açalım diye teklif geldi.Köy yolu açmaya krayder gönderiyorsun,sen TOKİ’nin olduğu yere Devlet Hastanesinin olduğu yere 10 metre yol açıyorsun şimdi bu iş olacak bir iş mi?Biz dedik ki bu yolu 40 metre yapın Aktekke yolundan çıksın.Bafra’da Duha Sert Kaya Bulvarı diyoruz.Bunu açmış ismini vermiş.Bende dedim ki bu yolu aç seninde ismin verilsin ama vatandaşların görüşleri 10 metre yol olunca isim yazılacak bir yol olmuyor.”

MHP olarak desteklerinizi bekliyoruz.

Özgür Topkaya,”Biz planlarımızı hep ileriye dönük yapıyoruz. Meclis üyelerimizle beraber bizler hazırız. Yeni yasaya göre Ağıllar Köyümüzün sınırlarının bir kısmı belediye içinde bir kısmı dışında, biz dedik ki özel idare tek tip proje veriyor. Vatandaşın kullanacağı şekilde 50 metre kare ,60 metre kare dubleks bizim yapımıza uygun değil…Bizlere bağlı mahallelerde yapılacak projeleri bedelsiz olarak yerinde olarak vereceğiz.Bizler sizlerden 30 Mart’ta yapılacak olan yerel seçimlerde MHP olarak desteklerinizi bekliyoruz.” Dedi.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.