BAŞKAN EV ÜYELERİNE TEŞEKKÜR ETTİ

BAŞKAN EV ÜYELERİNE TEŞEKKÜR ETTİ

13/01/ 2018 Tarihinde yapılan seçimlerde yeniden başkan seçilen Aydın Ev üyeleri ile Bafra Öğretmen evinde bir araya geldi.

A+A-

 Bafra öğretmen evinde gerçekleşen programa ilgi yoğun oldu. Seçimler sonrası ilk kez üyeleri ile bir araya gelen Ev; “öncelikler burada bizleri kırmayıp geldiğiniz için hepinize teşekkür ediyorum. Yoğun bir seçim yarışını geride bıraktık. Seçim bir yarıştır. İki aday olarak girdiğim seçimden yeniden beni başkanlığa layık gören esnaflarımıza şükranlarımı sunuyorum. Seçim bitmiştir. Bana oy veren de vermeyende benim için aynıdır. Biz Bafra Marangoz Mobilya ve Ağaç İşleri Esnaf ve Sanatkârlar Odası olarak amacımız nasıl daha iyi işler yapabiliriz. Gelecekte karşılaşabilin içek sorunları şimdiden tespit edip önlemlerini nasıl alabiliriz. Amacımız daha güzel bir yarın. Bu arada sevgili üyelerimiz son günlerde dolandırıcılık faaliyetleri fazlaca arttı. Gelen bazı kişilere ve mesajlara itibar etmeyin. Bu konuda bize ulaşırsanız bazı mağduriyetleri giderir ve önlemini alırız. Hepinize buraya gelip bizi onurlandırdığınız için teşekkür ediyorum.”
 Bafra öğretmen evinde gerçekleşen programa katılan Mali Müşavir İlkay Dülgeroğlu, oda üyelerine maliye bakanlığının yeni defter beyanı ile ilgili düzenlemeler hakkında bilgi verdi.

bafra-mobilyaci-ve-marongozlar-odasi-tesekkur-yemegi-15-005.jpgbafra-mobilyaci-ve-marongozlar-odasi-tesekkur-yemegi-005.jpgbafra-mobilyaci-ve-marongozlar-odasi-tesekkur-yemegi1-005.jpgbafra-mobilyaci-ve-marongozlar-odasi-tesekkur-yemegi2-005.jpgbafra-mobilyaci-ve-marongozlar-odasi-tesekkur-yemegi3-005.jpgbafra-mobilyaci-ve-marongozlar-odasi-tesekkur-yemegi4-005.jpgbafra-mobilyaci-ve-marongozlar-odasi-tesekkur-yemegi5-005.jpgbafra-mobilyaci-ve-marongozlar-odasi-tesekkur-yemegi6-005.jpgbafra-mobilyaci-ve-marongozlar-odasi-tesekkur-yemegi7-003.jpgbafra-mobilyaci-ve-marongozlar-odasi-tesekkur-yemegi8-001.jpgbafra-mobilyaci-ve-marongozlar-odasi-tesekkur-yemegi11.jpgbafra-mobilyaci-ve-marongozlar-odasi-tesekkur-yemegi12.jpgbafra-mobilyaci-ve-marongozlar-odasi-tesekkur-yemegi13.jpgbafra-mobilyaci-ve-marongozlar-odasi-tesekkur-yemegi14.jpg

Etiketler : , ,

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.