BAŞKAN EMİNE KOÇ: ÜLKEMİZ İÇİN TEREDDÜTSÜZ EVET DİYORUZ

BAŞKAN EMİNE KOÇ: ÜLKEMİZ İÇİN TEREDDÜTSÜZ EVET DİYORUZ

Anayasa değişikliğine bir evet ’de Samsun İli ve ilçeleri Kantinciler Derneğinden geldi. Samsun İli ve ilçeleri Kantinciler Derneği Başkanı Emine Koç,

A+A-

 Yönetim kurulu ve dernek üyeleri düzenledikleri basın toplantısı ile 16 Nisan’da yapılacak anayasa değişikliğinde evet oyu vereceklerini açıkladılar.

Dernek Başkanı Emine Koç,  yönetim kurulu üyeleri ile çok sayıda dernek üyesinin katıldığı basın toplantısında şunları söyledi: Bu bir parti seçimi değil. Biz bu değişiklikleri ülkemizin geleceği için çok önemsiyoruz. Evet, veya hayır diyen herkesin kararına saygılıyız. Fakat biz yaptığımız incelemeler sonrasında istişarelerde 18 maddenin de ülkemiz ve milletimiz için yararlı olduğunu gördük. Bu nedenle evet diyeceğiz. Türkiye’miz 15 Temmuzda bir işgalden bir iç savaş eşiğinden döndü. O ihanet gecesi dönüm noktasıdır. Türkiye geçmişte olduğu gibi koalisyonlar ve güçsüz hükümetler dönemi yaşamamalıdır. Anayasa değişikliği ile güçlü bir meclis ile halkın % 50 sinden fazla oyla seçilmiş bir Cumhurbaşkanının kuracağı güçlü bir hükümet olacaktır. Bu anayasa değişikliği ile bağımsız ve tarafsız bir yargı oluşacak, hızlı hareket eden ve icraatçı hükümetler dönemi başlayacak 18-25 yaş arası gençlerimizin önü açılacaktır. Biz esnaflar olarak artık koalisyonların getirdiği anayasa kitapçığı ve yazar kasa atmaların yaşanmadığı, faizlerin, enflasyonun, iflasların ve işsizliğin tavan yapmadığı bir ülkede yaşamak istiyoruz. Bankaların batmadığı, ülke kaynaklarımızın yok edilmediği bir ülkede yaşamak istiyoruz. Biz bu anayasa değişikliği ile geleceğimize daha güvenli bakacağımıza, çocuklarımızın daha huzurlu ve güzel bir Türkiye’de yaşayacağına inanıyoruz. Bu nedenle 16 Nisanda tereddütsüz bir şekilde evet diyeceğiz.

Samsun ili ve ilçeleri Kantinciler Derneği Başkanı Emine Koç açıklamalarını şöyle tamamladı: 16 Nisanda milletimizin vereceği karara herkes saygı göstermelidir. Milletimizin kararı demokratik tercihidir. Milletimizin bu tercihini kimse yok sayma hatasına düşmemelidir. Sonuç olarak 16 Nisanda gelir geçer bu nedenle kimse kimseyi tercihlerinden dolayı suçlamamalı, ötekileştirmemelidir. Sonuç ne olursa olsun herkes bunu olgunlukla karşılamalı ve ülkemizin güzel yarınları için çalışmalıdır. Biz siyasetçilerimizden bunu bekliyoruz. 

Etiketler : ,

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.