Başkan Durgun’ dan Müdürlere Ziyaret

Başkan Durgun’ dan Müdürlere Ziyaret

Bafra Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Recep Durgun ve beraberindeki heyet ile geçtiğimiz günlerde göreve gelen kurum müdürleri makamlarında ziyaret edildi.

A+A-

 

Ziyarete ilk olarak Ondokuz Mayıs Üniversitesi Bafra Meslek Yüksekokulu Müdürlüğü görevine getirilen Doç. Dr. Necdet Çamaş ile Bafra Şevket Aşçı Turizm Fakültesi Dekan Yardımcılığı görevine getirilen Doç. Dr. Ali Kemal Ayan ziyaret edildi.

Buradan Bafra Vergi Dairesi Müdürü Mehmet Sade ve ardından da Bafra Mal Müdürü Tuğrul Naki Güner’i de makamlarında ziyaret ettiler.

Başkan Durgun görevlerinde başarılar dileyerek “Yeni görevleriniz sizlere, ilçemize ve bölgemize hayırlı, uğurlu olsun. Bafra Ticaret ve Sanayi Odası olarak İlçemiz için sizlerle her zaman birlikte çalışmaya hazırız, üzerimize düşen görev ne olursa şahsım ve Yönetim Kurulum olarak  seve seve üstleniriz” dedi.

Karşılıklı sohbet havasında geçen ziyaretlerde gündem Bafra’ydı. Bafra’nın sorunları ve neler yapılabilir şeklinde diyaloglarla devam eden ziyaretlerin akabinde günün anısına hatıra fotoğrafları çektirildi.

Ziyarete Yönetim Kurulu Başkanı Recep Durgun ile birlikte Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Zafer Yıldız, Yönetim Kurulu üyesi Ümit Şahin ve Oda Genel Sekreteri Suat Lekesiz katıldı.

dsc_0008.jpgdsc_0012.jpg

 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.