Başkan Durgun’ dan Çağdaş Yapı’ya Ziyaret

Başkan Durgun’ dan Çağdaş Yapı’ya Ziyaret

Bafra Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Recep Durgun ve Yönetim Kurulu üyeleri geçtiğimiz günlerde faaliyete başlayan Çağdaş Yapı Market’e hayırlı olsun ziyaretinde bulundular.

A+A-

İlçemiz esnaflarından Sefer Uyar’ın oğlu Muharrem Uyar'ın İşletmeciliği yaptığı Çağdaş Yapı Market geçtiğimiz günlerde hizmeet girmişti. Çağdaş yapı Market'te, banyo dolabından, Amerikan Kapıya, Laminant parkeden, Küvet, Duşakabin, Ankastre Mutfak Ürünlerine kadar çok çeşitli ürün yelpazesi nin yanı  VarioDor, Karduş, Linra Mobilya, Hotpoint, Vario laminant parke markalarını bünyesinde bulunduruyor.

Bafra TSO Yönetim Kurulu Başkanı Recep Durgun “Yeni kurulan bu güzel işletmemize hayırlı ve bol kazançlar diliyorum. Bu genç Arkadaşımızın önünde uzun yıllar var, çalışmalarında ve işlerinde başarılar dilerim. İlçemiz için hayırlı uğurlu olsun” dedi.

İşletme Sahibi Muharrem Uyar, ziyaretten dolayı memnuniyetini ifade ederek "ilçemiz ve bölgemize hizmet etmek adına böyle bir iş yeri açtık, destek olan herkese şükranlarımı sunarım” dedi.

Ziyarete Bafra TSO Yönetim Kurulu Başkanı Recep Durgun’ un yanı sıra Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Zafer Yıldız, Yönetim Kurulu Sayman Üyesi Göksel Genç, Yönetim Kurulu Üyesi Ümit Şahin ve Oda Genel Sekreteri Suat Lekesiz katıldı.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.