
Başkan Dündar’dan Prof. Dr. Mustafa Var’a Ahde Vefa
Çarşamba Belediye Başkanı Hüseyin Dündar, vefat eden Prof. Dr. Mustafa Var için yayımladığı mesajda, kente sunduğu katkılar nedeniyle duyduğu üzüntüyü dile getirdi.
Çarşamba Belediye Başkanı Hüseyin Dündar, Yıldız Teknik Üniversitesi Mimarlık Fakültesi Şehir ve Bölge Planlama Bölümü Öğretim Üyesi Prof. Dr. Mustafa Var’ın vefatı dolayısıyla bir taziye mesajı yayımladı.
Başkan Dündar, mesajında Çarşamba’da hayata geçirilen Adapark Projesi, Yeşilırmak kıyı düzenlemeleri ve Doğal Yaşam Parkı projelerinde Prof. Dr. Mustafa Var ile birlikte çalışma imkânı bulduklarını belirterek, Var’ın bilgi ve tecrübesiyle projelere önemli katkılar sunduğunu ifade etti.
“Şehrimizin Gelişimine Vizyoner Katkılar Sundu”
Prof. Dr. Mustafa Var’ın yalnızca akademik çalışmalarıyla değil, şehirlerin gelişimine sunduğu vizyoner bakış açısıyla da her zaman saygıyla anılacağını vurgulayan Başkan Dündar, Var’ın Samsun’un yetiştirdiği önemli bir bilim insanı ve değerli bir şahsiyet olduğunu kaydetti.
Başkan Dündar, mesajının sonunda merhum Prof. Dr. Mustafa Var’a Allah’tan rahmet; ailesine, yakınlarına ve öğrencilerine başsağlığı ve sabır dileyerek, mekânının cennet olması temennisinde bulundu.


HABERE YORUM KAT
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.