Başkan Deveci; Size Bunca Yıllık Güvenimize Yazık

Başkan Deveci; Size Bunca Yıllık Güvenimize Yazık

Başkan Deveci; Size Bunca Yıllık Güvenimize Yazık

A+A-

Atakum Belediye Başkanı Cemil Deveci'nin belediyeye ait bir şirkette yeğenini işe almasıyla ilgili, "Yanlış yaptım" haberini sosyal medyada paylaşıp eleştiren Gazeteci Fatih Portakal'a yanıt veren Başkan Deveci,  "Sizin bu değerlendirmeyi yapmadan önce işin doğrusu nedir diye araştırmanız gerekmiyor mu? Size bunca yıllık güvenimize yazık" dedi.

 

Atakum Belediye Başkanı Cemil Deveci, eylül ayı meclis toplantısında belediyeye air bir şirkette yeğenini işe almasıyla ilgili, "Yanlış yaptım" değerlendirmesinde bulunmuştu. 
Haberi sosyal medyada paylaşıp eleştiren Gazeteci Fatih Portakal'a yanıt veren Başkan Deveci,  "Sizin bu değerlendirmeyi yapmadan önce işin doğrusu nedir diye araştırmanız gerekmiyor mu? Size bunca yıllık güvenimize yazık" dedi

SORGULAMASI GEREKMİYOR MU?
Atakum Belediye Başkanı Cemil Deveci, sosyal medya üzerinden söz konusu haberler ilgili kendisini eleştiren FOX TV Ana Haber sunucusu, gazeteci Fatih Portakal'a sosyal medya üzerinden yanıt verdi. 
Portakal, Oda TV'nin yaptığı haberi paylaşıp, "Demek ki bu kayırmaların parti ile, sağcı, solcu ve ortacı olmasıyla alakalsı yok. Ahlak meselesi. Partisinin bu durumu sorgulaması gerekmiyor mu?" ifadelerine yer verdi.

deveci-yanyt-456x480.jpg

GÜVENİMİZE YAZIK...
Atakum Belediye Başkanı Cemil Deveci ise, Fatih Portakal'ın paylaşımına yanıt olarak, "Sizin bu değerlendirmeyi yapmadan önce işin doğrusu nedir diye araştırmanız gerekmiyor mu? Size bunca yıllık güvenimize yazık" ifadelerini kullandı.

DEVECİ NE DEMİŞTİ?
Atakum Belediye Başkanı Cemil Deveci, Atakum Belediyesi eylül ayı meclis toplantısında, ablasının oğlu Berk Altunkılıç’u asgari ücretle işe aldığını belirterek, “Kardeşimin oğlu, 4-5 yıldır YEDAŞ’ta alt kademede bir görev yapıyordu. Ben belediye başkanı olduktan sonra kendisini işten çıkardılar. Yılbaşına kadar çalıştırın diye rica ettim fakat yapmadılar. Şu anda Berk Altunkılıç, Atakum Belediyesi’nde asgari ücretle sıradan bir işçi olarak çalışıyor. Neden kardeşinin oğlunu işe aldın diye sorun buna itirazım ve söyleyecek bir şeyim yok. Yaptığım yanlış” demişti.

 

 

Etiketler : ,

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.