BAŞKAN DEMİRTAŞ; “VATANDAŞA HİZMET İÇİN EL ELE ÇALIŞACAĞIZ”

BAŞKAN DEMİRTAŞ; “VATANDAŞA HİZMET İÇİN EL ELE ÇALIŞACAĞIZ”

İlkadım’da Muhtarlarla İstişare ve Değerlendirme Toplantısı İlkadımlı muhtarların yoğun katılımı ile gerçekleştirildi.

A+A-

Samsun Büyükşehir Belediyesi ve İlkadım Belediyesi iş birliğinde düzenlenen Muhtarlarla İstişare ve Değerlendirme Toplantısı muhtarların yoğun katılım ve ilgisi ile gerçekleştirildi. İlkadım Belediyesi Yeni Hizmet Binası Konferans Salonunda gerçekleştirilen toplantıya Samsun Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Demir, İlkadım Belediye Başkanı Necattin Demirtaş, SASKİ Genel Müdürü Fatih Yıldız, Büyükşehir Belediyesi Genel Sekteri İlhan Bayram, Samsun Büyükşehir Belediyesi Daire Başkanları, her iki belediyenin meclis üyeleri ve birim müdürleri ile çok sayıda muhtar katıldı.

DEMİRTAŞ; “HIZLI VE VERİMLİ HİZMETİ HAYATA GEÇİRECEĞİZ”
Toplantı öncesi açılış konuşmasında vatandaşa hizmet için Samsun Büyükşehir Belediyesi ve ilçe belediyeleri ile iş birliği içerisinde olmanın önemine dikkat çeken İlkadım Belediye Başkanı Necattin Demirtaş; “Büyükşehir Belediyemiz ile birlikte ilçemizde düzenlediğimiz bu toplantıya hepiniz hoşgeldiniz. Bugün burda Büyükşehir Belediye Başkanımız ilçemizle ilgili düşüncelerini bizimle paylaşacak. Soru cevap şeklinde verimli bir toplantı olacağını düşünüyorum. Başkanımız toplantımızı yönlendirecek. Ben ev sahibi olarak sizlere tekrar hoşgeldiniz diyorum. İlkadımlı hemşehrilerimiz ve şehrimizin kıymetli misafirlerine daha yaşanılabilir, modern ve gelişmiş yaşam alanları sunmak için özellikle muhtarlarımızın mahalle sakinlerimiz adına ilettiği problemlerin çözümü için birlik ve beraberlik içerisinde çalışacağız. Vatandaşımıza en hızlı ve verimli hizmeti Büyükşehir belediyemiz ile birlikte hareket ederek ulaştıracağız” diye konuştu.
DEMİRTAŞ; “MUHTARLARIMIZIN ÖNEMİNİ BİLİYORUZ”
Muhtarların yerel yönetimler için büyük bir öneme sahip olduğunu belirten Başkan Demirtaş; “Muhtarlarımız bizler için üstlendikleri görev ve konumları ile büyük önem arz etmektedirler. Vatandaşımızın yaşadığı sorunları ve belediyelerden beklentilerini iletme noktasında yaptıkları çalışmalarla bir köprü görevini hayata geçirmektedirler. Bizlerde bu bilinç ile muhtarlarımızın önemini çok iyi biliyor ve desteklerimizi imkanlar doğrultusunda esirgemiyoruz. Bu toplantının gerçekleşmesine öncülük eden Samsun Büyükşehir Belediyesi Başkanı Mustafa Demir ve çalışma arkadaşlarına ve yoğun bir katılım sağlayan İlkadımlı muhtarlarımıza teşekkür ederim.” Şeklinde konuştu.

BAŞKAN DEMİR İLKADIMLI MUHTARLARI DİNLEDİ
Muhtarlarla İstişare ve Değerlendirme Toplantısında İlkadımlı Muhtarları tek tek dinleyerek sorularını cevaplayan Samsun Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Demir; “İlkadım ilçemiz merkez ilçe olması ve gün içerisinde ki nüfus yoğunluğu ile büyük bir öneme sahip. Yaşadığı sorunların en başında ise eski yerleşim nedeni ile otopark sorunu geliyor. Bu sorunu çözebilmek için kentsel dönüşümün dışında plan değişikleri çalışmaları ile hızlı bir çözüm yolu üretmeyi planlıyoruz. Çiftlik Caddesinin trafiğe açılması ile ilgili olarak ta o caddede mülk sahibi olarak ve ya işletmeci olarak yaşayan vatandaşlarımızı sandığa davet ederek referandum yapmayı planlıyoruz” şeklindinde konuştu.

Toplantı sonrasında ise İlkadım Belediye Başkanı Necattin Demirtaş, Samsun Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Demir’i makamında ağırlayarak toplantı ile ilgili değerlendirmede bulundular.

necattin-demirtas-muhtarlara-seslendi-1.jpgnecattin-demirtas-muhtarlara-seslendi-2.jpgnecattin-demirtas-muhtarlara-seslendi-3.jpgnecattin-demirtas-muhtarlara-seslendi-4.jpgnecattin-demirtas-muhtarlara-seslendi-8.jpgnecattin-demirtas-muhtarlara-seslendi-9.jpg
 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.