Başkan Demirtaş Esnafı Mağdur Etmedi

Başkan Demirtaş Esnafı Mağdur Etmedi

Hafta sonu uygulamaya giren sokağa çıkma yasağı sonrası semt pazarlarının kurulamaması nedeniyle pazarcı esnafından gelen talebi geri çevirmeyen İlkadım Belediye Başkanı Necattin Demirtaş esnafı mağdur etmedi.

A+A-

Hafta sonu kurulamayan pazarların, sokağa çıkma yasağının bittiği Pazartesi günü kurularak hem esnafın ürününün bozulmaması hem de hafta sonu alışveriş yapamayan vatandaşların kalabalık oluşturmadan alışveriş yapmaları sağlandı. Zabıta ekiplerinin yoğun denetimleri altında bir günde 7 ayrı mahallede pazar kuruldu. Ekipler denetimlerin yanı sıra, pazar içerisinde kalabalık oluşmaması için halkı bilgilendirmeye devam ediyor.

Demirtaş; “Hayatın Akışını En Doğru Şekilde Sağlamaya Çalışıyoruz”

Zor bir süreç yaşanırken hem esnafın işlerinin aksamaması hem de vatandaşın ürünlere en kolay şekilde ulaşabilmesini sağlamak için çalıştıklarını belirten Başkan Demirtaş; “Koronavirüs ile mücadeleye devam ederken en önem verdiğimiz durum hayatın akışını en doğru şekilde sağlamaya çalışmaktır. Bu düşünce ile hafta sonu uygulanan yasağın ardından pazarcı esnaftan gelen talep doğrultusunda kurulamayan pazarların, Pazartesi günü kurulmasını sağladık. Böylece hem tezgahını açamayan esnafın mağduriyetini kaldırdık hem de vatandaşın alışverişlerini en kolay yoldan yapabileceği imkanı sağlamış olduk. Halktan talebimiz ihtiyaçlarını karşıladıktan sonra evlerine en hızlı şekilde dönmeleridir.” diye konuştu.

Başkan Demirtaş Esnafı Mağdur EtmediBaşkan Demirtaş Esnafı Mağdur EtmediBaşkan Demirtaş Esnafı Mağdur EtmediBaşkan Demirtaş Esnafı Mağdur Etmedi
 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.