Başkan Demir'den Başarının Formülü: UYUM ve İŞ BİRLİĞİ!

Başkan Demir'den Başarının Formülü: UYUM ve İŞ BİRLİĞİ!

Vali Osman Kaymak ile Emniyet Müdürü Vedat Yavuz'un ziyaret ettiği Başkan Mustafa Demir, "Samsun için hep birlikte, uyum içerisinde hareket edeceğiz" dedi

A+A-

Samsun Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Demir, Vali Osman Kaymak, İl Emniyet Müdürü Vedat Yavuz, kamu kurum ve kuruluşlarının yetkilileri ile sivil toplum kuruluşları(STK) temsilcilerini makamında ağırladı.

31 Mart Yerel Seçimlerinin ardından Samsun Büyükşehir Belediye Başkanlığı görevine seçilen Cumhur İttifakı Samsun Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Mustafa Demir’e hayırlı olsun ziyaretleri sürüyor. Vali Osman Kaymak ve İl Emniyet Müdürü Vedat Yavuz başta olmak üzere kurum müdürlerini ve STK temsilcilerini kabul eden Başkan Mustafa Demir, "Birliktelik içinde Samsun için hizmet edeceğiz" mesajını verdi.

'GECE GÜNDÜZ DEMEDEN ÇALIŞACAĞIZ'

Ziyaretlerden duyduğu memnuniyeti dile getiren Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Demir, "Samsun’un geleceği için yapılacak projelerde Büyükşehir Belediyesi olarak her kurum ile uyum içinde çalışacağız. Samsun'u, çok daha ileriye taşıyacak projelerimiz, yatırımlarımızla halkın karşısında olacağız. Bunları en kısa sürede hayata geçirip sonlandırmak için gece gündüz demeden çalışacağız.

Kurumlarımız ile iş birliği içerisinde Samsun’u şahlanışa birlikte taşıyacağız" dedi.

'ÖNCELİĞİMİZ KURTULUŞUN 100'ÜNCÜ YILI'

19 Mayıs 1919’un 100'üncü yılına da değinen Mustafa Demir, "Samsun büyük bir organizasyona imza atacak. Önceliğimiz haliyle kurtuluşun 100'üncü yılı olan 19 Mayıs. Ardından şehrimizi 2023 hedeflerine taşıyacak projelerde de tüm kurumlarımızla birlikte hareket edeceğiz" diye konuştu.

1-706.jpg

2-708.jpg

3-601.jpg

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.