Başkan Demir’den Bafralıları sevindirecek haber

Başkan Demir’den Bafralıları sevindirecek haber

Bafra Barış Medya Grubu olarak Samsun Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Demir’e YEDİKEMER DERGİMİZİ takdim ettik.

A+A-

Makamında bizleri kabul eden Samsun Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Demir ilk başta 24.sayısının dağıtımı yapılan her platformda takdir gören YEDİKEMER DERGİMİZ’in tasarımını, baskını ve içeriğini inceledikten sonra ,’’Sizleri tebrik ediyorum. Başarılı bir çalışma olmuş. Ellerinize sağlık. Kolaylıklar diliyorum .’’dedi.
Genel Yayın Yönetmeni Abdullah Özdemir'e  özel açıklamalarda bulunan Samsun Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Demir Samsun ve Bölgesi için müjde üstüne müjde verdi.
En güzeli ise Samsun İlçelerinde ve Bafralı yolcu ve minibüsçülerin yıllardır çözüm beklediği bir soruna daha yakında neşter vuruyor.


‘’İLÇE MİNİBÜSLERİ SAMSUN ŞEHİR İÇİNE GİRECEK ‘’

Başkan Mustafa Demir ilçe minibüs sorununu kökten çözme sözünü vermiştik ve bunu da en kısa zamanda gerçekleştireceğiz.
Samsun’a bağlı 17 ilçeden gelen minibüslerin şehir merkezine ulaşmasıyla ilgili yaşanan sorunların giderilmesi yönünde kararlı adımlar atacağımızı,  Samsun'un bütün şehir olduğunu, ilçelerden, mahallelerinden merkeze gelen vatandaşların ulaşım sorunu yaşamamalarını en büyük isteğimdir.

Yıllar önce alınan karar ile Samsun’un 17 ilçesinde ve Bafra’dan Samsun’a giden minibüslerin şehir merkezine girememesi nedeniyle hem yolcular hem de minibüs şoförleri sorun yaşıyorlardı. Bizlerde göreve geldiğimizde  yıllardır devam den bu çileye bir son vereceğimiz belirtmiştik. Elele vererek yıllardır çözülmeyen ve vatandaşımıza çile çektiren bu    uygulamanın artık sonlandırılması için ne gerekiyorsa yapacağımız söylemiştik.
 
Uzun bir zaman diliminde Bafra’dan Samsun’a giden ve ayrıca diğer ilçelerimizdeki vatandaşlarımızın yaşadığı sorunu gelişigüzel uygulamalarla değil, teknolojik altyapıya sahip projelerle giderilecek.  Minibüs Terminali ile hem minibüsçü kardeşlerimiz hem de yolcularımız rahat bir nefes alacak.
Bunun yeri de Atatürk Kültür Merkezinin yanında modern bir garaj oluşturulacak.

 Şuan günümüz şartlarında minibüslerimizin şehir trafiğini olumsuz etkilemeden, projemizi hayata getireceğiz." dedimustafa-demir-nihat-kale.jpg

mustafa-demir-006.jpgmustafa-demir2.jpg

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.