Başkan Atan’la Bafra Büyük Pazar Yerini Dolaştık

Bafra Pazaryerleri Esnaf Odası Başkanı Ertan Atan ile Bafra 55.net haber ekibi olarak Bafra Büyük Pazar’da ufak bir gezinti yaptık.

A+A-

Bafra Pazaryerleri Esnaf Odası Başkanı Ertan Atan ile Bafra 55.net haber ekibi olarak Bafra Büyük Pazar’da ufak bir gezinti yaptık.
Gezinti sırasında Bafra Büyük Pazar esnafının bayramını da tebrik eden Atan yapılan çalışmalarla ilgili özel açıklamalarda bulundu.
Göreve geldiği ilk günden bugüne kadar yönetimi ile birlikte yaptığı çalışmalar ve projelerle pazarcı esnafı tarafından daima takdir gören Bafra Pazar Yerleri Esnaf Odası Başkanı Ertan Atan,’’ Bafra’da Büyük Pazar, Kemalpaşa Pazarı ve şehrin değişik yerlerinde belli günlerde açılan pazar yerlerimiz mevcuttur. Yaklaşık 500 esnafımız vardır. Pazarcı esnafı sabahın erken vakitlerinden akşamın geç saatlerine kadar Bafra ve Bölge halkına hizmet vermektedirler. Yerli esnaf ve pazarcı esnafı candır. Bafra ovasında yetişen kış sebzelerimiz tezgahlarımızda sergilenmektedir. Bafra Ovası bereketli bir ovadır. İlk başta Pazarcı esnafımızın, Bafra ve Bölge halkımızın, Ülkemizin, Türk İslam Aleminin mübarek ramazan bayramını tebrik eder, rabbimden nice 3 aylar, ramazanlar, kadir geceleri ve bayramlar niyaz ederim.’’dedi.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.