Başkan Alkan Asfalt Çalışmalarını Yerinde İnceledi

​​​​​​​Ak Parti Alaçam İlçe Başkanı Selahattin Alkan ve beraberinde ki heyet, Alaçam ve Mahallelerinde yapılan hizmetleri yerinde incelemeye devam ediyor.

A+A-

Ak Parti Alaçam İlçe Başkanı Selahattin Alkan ve beraberinde ki Ak Parti Samsun Büyükşehir Belediye Meclis Üyesi Dursun Uz, Durağan yolu üzerinde asfaltlama çalışması gerçekleştiren Fen İşleri Müdürlüğü ekiplerinin yol çalışmalarını yerinde görmek için Kızlan Mahallesine geldi.

Çalışmaları yerinde inceleyen İlçe Başkanı Selahattin Alkan ve Samsun Büyükşehir Belediye Meclis Üyesi Dursun Uz, Samsun Büyükşehir Belediyesi, Alaçam-Yakakent Fen İşleri Şube Müdürü Aşkın Cansız’dan çalışmalar hakkında bilgiler aldı.

İlçe Başkanı Alkan;

’’Büyükşehir Belediyesi ve Alaçam Belediyesi, Durağan yolundan Umutlu Mahallesine kadar 4 km civarında asfalt çalışması yapmıştır. Ve bu çalışmalar devam edecektir. Samsun Büyükşehir Belediyesi ve Alaçam Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri çalışmaları yoğun bir şekilde yürütüyorlar’’ diyerek sözlerini tamamladı.

Meclis Üyesi Dursun Uz ise;

’’Vatandaşlar daha konforlu bir ulaşıma kavuşmalarını sağlamak için Samsun Büyükşehir Belediyesi ve Alaçam Belediyesi Fen işleri Şube Müdürlüğü Ekipleri yoğun bir şekilde çalışıyor’’ dedi.

Yol çalışmaları hakkında bilgi alan İlçe Başkanı Selahattin Alkan ve beraberinde ki heyet Kızlan Mahallesinde vatandaşlar ile bir araya gelip Mahalle sakinleri ile beraber sohbet etti.

baskan-alkan-asfalt-calismalarini-yerinde-inceledi-1.jpgbaskan-alkan-asfalt-calismalarini-yerinde-inceledi-2.jpgbaskan-alkan-asfalt-calismalarini-yerinde-inceledi-3.jpgbaskan-alkan-asfalt-calismalarini-yerinde-inceledi-4.jpgbaskan-alkan-asfalt-calismalarini-yerinde-inceledi-5.jpgbaskan-alkan-asfalt-calismalarini-yerinde-inceledi-6.jpgbaskan-alkan-asfalt-calismalarini-yerinde-inceledi-7.jpg

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.