BAŞKAN AKSU: HAYDİ SAMSUN SEN DE KARDEŞİNE SAHİP ÇIK

BAŞKAN AKSU: HAYDİ SAMSUN SEN DE KARDEŞİNE SAHİP ÇIK

AK Parti Samsun İl Başkanı Ersan Aksu, "Devlet milletinin yanında. Haydi Samsun. Sen de kardeşine sahip çık" dedi .

A+A-

AK Parti Samsun İl Başkanı Ersan Aksu, imkanı olan tüm Samsunlular'ı Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın "Biz Bize Yeteriz Türkiyem" sloganıyla başlattığı Milli Dayanışma Kampanyası'na destek olmaya davet ederek, "Devlet milletinin yanında. Haydi Samsun. Sen de kardeşine sahip çık" dedi 
------------------------

Koronavirüs ile mücadele Türkiye'nin alınan tedbirlerle salgın karşısında başarılı bir süreç yaşadığını belirten Ersan Aksu, "Bu süreçte devletimiz tüm kurumlarıyla milletinin yanında. Bu tablo bir kez daha gösterdiki biz büyük bir ülkeyiz. Bu zor günlerde hükümetimiz Ekonomik İstikrar Kalkanı Paketi kapsamında 200 milyar TL desteği milletimiz için devreye aldı. Salgın ile mücadeleden ekonomik olarak olumsuz etkilenen her vatandaşımız için seferber olan devletimiz, onların mağdur olmalarına müsade etmemektedir. Bu kapsamda şu ana kadar 4 milyon 400 bin haneye 1000'er TL nakdi destek verildi. Şimdi ise 3. faz destek programı devrede ve ihtiyaç sahibi hanelere yine 1000'er TL nakdi destek verilecek. Milleti için seferber olan ülkemizle ve liderimizle gurur duyuyoruz" dedi. 

DÜNYAYA ÖRNEK OLUYORUZ 
Türkiye'nin bu süreçte her bir ferdi ile dayanışma, yardımlaşma ve kardeşlik örneği gösterdiğini ifade eden Başkan Aksu, Cumhurbaşkanı Sn. Recep Tayyip Erdoğan'ın bir süre önce "Biz Bize Yeteriz Türkiyem" sloganıyla başlattığı Milli Dayanışma Kampanyası'na da imkanı olan herkesi destek olmaya davet etti. 

KAMPANYAYA DESTEK, ÜYELERE MESAJLA ÇAĞRI 
AK Parti Samsun İl Başkanlığı olarak "Biz Bize Yeteriz Türkiyem" diyerek Milli Dayanışma Kampanyası'na destekte bulunduklarını belirten Aksu, ayrıca 210 bin kadar parti üyesine de mesaj göndererek kampanyaya destek olmaları çağrısı yaptıklarını söyledi. 


İMKANI OLAN HERKES BAĞIŞTA BULUNABİLİR

"Bu günlerin her zamankinden daha fazla birlik beraberliğe, yardımlaşmaya, kardeşliğe ve dayanışmaya ihtiyaç duyulan dönem olduğunu vurgulayan Aksu, sözlerinin devamında şunları söyledi; "Kardeşine yardımcı olmak gönülden gelir. Biz de gönlü çok zengin olan bir milletiz. İmkanı olanın ihtiyacı olana yardımcı olması gereken dönemde yaşıyoruz. Samsunlu hemşehrilerimi kampanya kapsamında açılan hesaplara imkanı ölçüsünde  destek olmaya çağırıyoruz. Bu nedenle Haydi Samsun, sen de kardeşine sahip çık diyoruz ve imkanı olan tüm Samsunlu hemşehrilerimizi de "Biz Bize Yeteriz Türkiyem" kampanyasına bağışta bulunarak ihtiyacı olan kardeşlerimize destek olmaya davet ediyorum. 

ZEKAT OLARAK DA VERİLEBİLİR  
Şu hususu da belirtmekte fayda görüyorum. Diyanet İşleri Başkanlığımız kampanyaya, 'Zekat' olduğunu belirtmek kaydıyla zekatların da ödenmesinin caiz olduğunu belirtmiştir. Vatandaşlarımız kampanyaya bu şekilde de bağışta bulunabilirler. Ayrıca vatandaşlarımız CORONA yazıp 8119'a dilediği kadar SMS göndererek her seferinde 10 TL bağışta bulunabilir. Gayretimiz hiç bir vatandaşımızın mağdur olmaması ve ihtiyaçlarını karşılayabilmesidir."

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.