BAŞKAN AKAY'DAN VEFA

BAŞKAN AKAY'DAN VEFA

Bafra Berberler ve Kuaförler Odası tarafından mesleğe yıllarını vermiş İbrahim Avcı’ya plaket takdim edildi.

A+A-

Uzun yıllar Gazi Osman Paşa Mahallesinde berberlik mesleği yapan, çok sayıda çırak, kalfa ve usta yetiştiren emekli berber İbrahim Avcı’ya Bafra  Berberler ve Kuaförler Oda başkanı İmdat Akay ve yönetici Salih Soylu tarafından onur belgesi takdim edildi.

Akay, "Hz. Ali efendimizin bana bir harf öğretenin kırk yıl kölesi olurum" sözünden esinlenerek ustalarımıza bu mesleğe bizleri kazandırdığınız için şahsım ve meslektaşlarım adına teşekkür ediyorum. Onları hiçbir zaman unutmayacağımızı göstermek ve ufakta olsa onların isimlerini ebedileştirmek adına plaketlerle onurlandırmak istedik" dedi.

Yılların emektarı Avcı ise, ”Bafra’da uzun yıllar berber olarak çalıştık, hem geçim kaynağımız oldu, hem geçimlerini sağlayacak çıraklar yetiştirdik. Bizi emekli olduk diye bir kenarda unutmayan, hatırlayan Bafra berberler oda başkanı sevgili İmdat kardeşime teşekkür ediyorum. İnşalar bir şekilde makama, şana,şöhrete ulaşır. Fakat insanlık çok önemli. Bu güzel davranış ile beni mutlu eden Başkan İmdat Akay ve sevgili Salih Soylu kardeşime bir kez daha teşekkür ediyorum.”

imdat-akaydan-ibrahim-avciya-plaket2.jpg

 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.