Başkan Ahmet Yılmaz,’’ Şehit Nurlanmış, Gazi Onurlanmış Kahramandır’’

Başkan Ahmet Yılmaz,’’ Şehit Nurlanmış, Gazi Onurlanmış Kahramandır’’

Bafra Şehit Aileleri ve Gaziler Dayanışma Derneği Başkanı Mümine Ersin Bafra Kızılırmak Esnaf ve Sanatkarlar Kredi ve Kefalet Kooperatifi Başkanı Ahmet Yılmaz’ı ziyaret etti. 

A+A-

Bafra Şehit Aileleri ve Gaziler Dayanışma Derneği Başkanı Mümine Ersin Bafra Kızılırmak Esnaf ve Sanatkarlar Kredi ve Kefalet Kooperatifi Başkanı Ahmet Yılmaz’ı ziyaret etti. 
Bafra Şehit Aileleri ve Gaziler Dayanışma Derneği Başkanı Mümine Ersin , Başkan Yardımcısı Şehit oğlu Sebahattin Koçak ve Genel Sekreter Gazi Hakan Keser ile birlikte Ahmet Yılmaz’ı ziyaret ederek manevi desteklerinden dolayı teşekkür ettiler.
Bafra Kızılırmak Esnaf ve Sanatkarlar Kredi ve Kefalet Kooperatifi Başkanı Ahmet Yılmaz ise Bafra Şehit Aileleri ve Gaziler Dayanışma Derneği Başkanı Mümine Ersin ve yönetimine ziyaretlerinden duyduğu memnuniyeti belirterek,’’ Vatan toprakları üzerinde istiklal ve egemenlik içerisinde bayrak dalgalandırmamızı sağlayanlara yönetimim ve üyelerimin adına  minnetlerimi ve şükranlarımı sunuyorum. Milletimizin geleneğinde, vatan, millet ve bayrak sevgisi, her sevginin üzerinde gelir. Bizler, vatan uğrunda kanlarıyla destanlar yazan, şehitler ve gazilerle dolu bir milletin çocuklarıyız.. Bu topraklarda huzur ve güven içinde yaşamamızın asli unsurlarından biri olan bu kahramanlar, Türk milletinin kalbinde müstesna bir yere sahiptir. Her zaman için şehitlerimizin varlığını, onların yakınlarını gazilerimizi başımızın tacı olarak gördük. 
Vatanın  bölünmez bütünlüğü için canlarını hiçe sayan aziz şehitlerimizi rahmet ve minnetle anıyorum. Onların emaneti olan siz değerli şehit yakınlarının da her zaman başımızın üstünde yeriniz var. Sizler onların bizlere emanetisiniz. Bizler şehitlerimize çok şey borçluyuz. 
Onun için şehitlerimize ne kadar minnet duysak, onların yakınlarına ne kadar hürmet etsek azdır. Aynı şekilde gazilerimize ne kadar hürmet ve saygı göstersek azdır. Allah şehitlerimizin ve ebediyete intikal etmiş gazilerimizin mekanlarını cennet etsin. Ruhları şad olsun. O güzel insanların sayesinde bu topraklarda, özgür, müreffef ve huzur içerisinde yaşıyoruz.’’dedi.
Bafra Şehit Aileleri ve Gaziler Dayanışma Derneği Başkanı Mümine Ersin ziyaret esnasında yaptığı konuşmada,’’Her daim manevi destekleri ile yanımızda olan Bafra Kızılırmak Esnaf ve Sanatkarlar Kredi ve Kefalet Kooperatifi Başkanı Ahmet Yılmaz ve yönetim kuruluna Şehit ve Gazi aileleri adına en kalbi şükranlarımızı sunmak isterim.’’diyerek sözlerini tamamladı. 
Ziyarette Bafra Kızılırmak Esnaf ve Sanatkarlar Kredi ve Kefalet Kooperatifi Yönetim Kurulu Üyesi ve Bafra Marangoz, Mobilya Ve Ağaç İşleri Odası Başkanı İlhan Erken ve iş insanı Mehmet Siper’de  hazır bulundu.

baskan-ahmet-yilmaz-sehit-nurlanmis-gazi-onurlanmis-kahramandir.png

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.