Başkan Ahmet Yılmaz, ‘’Şehit Aileleri Şehitlerimizin Bizlere Emanetidir’’

Başkan Ahmet Yılmaz, ‘’Şehit Aileleri Şehitlerimizin Bizlere Emanetidir’’

Bafra Şehit Aileleri ve Gaziler Dayanışma Derneği Başkanı Mümine Ersin , Başkan Yardımcısı Şehit oğlu Sebahattin Koçak ve Genel Sekreter Gazi Hakan Keser ile birlikte Ahmet Yılmaz’ı yeni taşındıkları binasında ziyaret ederek hayırlı olsunda bulundular.

A+A-

Bafra Şehit Aileleri ve Gaziler Dayanışma Derneği Başkanı Mümine Ersin , Başkan Yardımcısı Şehit oğlu Sebahattin Koçak ve Genel Sekreter Gazi Hakan Keser ile birlikte Bafra Kızılırmak Esnaf ve Sanatkarlar Kredi ve Kefalet Kooperatifi Başkanı Ahmet Yılmaz’ı yeni taşındıkları binasında ziyaret ederek hayırlı olsun dileklerinde bulundular.

Bafra Kızılırmak Esnaf ve Sanatkarlar Kredi ve Kefalet Kooperatifi Başkanı Ahmet Yılmaz ise Bafra Şehit Aileleri ve Gaziler Dayanışma Derneği Başkanı Mümine Ersin ve yönetimine ziyaretlerinden duyduğu memnuniyeti belirterek,’’Vatanın  bölünmez bütünlüğü için canlarını hiçe sayan aziz şehitlerimizi rahmet ve minnetle anıyorum. Onların emaneti olan siz değerli şehit yakınlarının da her zaman başımızın üstünde yeriniz var. Sizler onların bizlere emanetisiniz. Bizler şehitlerimize çok şey borçluyuz. 

Onun için şehitlerimize ne kadar minnet duysak, onların yakınlarına ne kadar hürmet etsek azdır. Aynı şekilde gazilerimize ne kadar hürmet ve saygı göstersek azdır. Allah şehitlerimizin ve ebediyete intikal etmiş gazilerimizin mekanlarını cennet etsin. Ruhları şad olsun. O güzel insanların sayesinde bu topraklarda, özgür, müreffef ve huzur içerisinde yaşıyoruz.’’dedi.
Ziyarette Bafra Kızılırmak Esnaf ve Sanatkarlar Kredi ve Kefalet Kooperatifi Yönetim Kurulu Üyesi ve Bafra Marangoz, Mobilya Ve Ağaç İşleri Odası Başkanı İlhan Erken’de hazır bulundu.
Bafra Şehit Aileleri ve Gaziler Dayanışma Derneği Başkanı Mümine Ersin ziyaret anısına Bafra Kızılırmak Esnaf ve Sanatkarlar Kredi ve Kefalet Kooperatifi Başkanı Ahmet Yılmaz’a anlamlı bir plaket takdim etti.

 

bafra-kizilirmak-esnaf-ve-sanatkarlar-kredi-ve-kefalet-kooperatifi-baskani-ahmet-yilmaz-sehit-aileleri-sehitlerimizin-bizlere-emanetidir.jpegbafra-kizilirmak-esnaf-ve-sanatkarlar-kredi-ve-kefalet-kooperatifi-baskani-ahmet-yilmaz-sehit-aileleri-sehitlerimizin-bizlere-emanetidir-001.jpeg

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.