BAŞKAN AHMET YILMAZ; RAMAZAN SEVGİDİR, SAMİMİYETTİR, PAYLAŞIMDIR’’

BAŞKAN AHMET YILMAZ; RAMAZAN SEVGİDİR, SAMİMİYETTİR, PAYLAŞIMDIR’’

Bafra Kızılırmak Esnaf Kefalet Kooperatifi Başkanı, Bafra Kahveciler Odası Başkanı Ahmet Yılmaz her yıl Ada Köydeki evinin avlusunda Yılmaz ailesi adına düzenlediği iftar yemeği programını bu yıl da devam ettirdi.

A+A-

İftar programına katılım bir hayli fazlaydı.

Emekli İmam-Hatibin aşrı şerif ve akşam ezanını okumasıyla birlikte oruçlar huşu içinde açıldı.

Yapılan ikramların ardından yemek duası yapıldı.

Bafra Kızılırmak Esnaf Kefalet Kooperatifi Başkanı ve Bafra Kahveciler Odası Başkanı Ahmet Yılmaz iftar yemeği hakkında yaptığı açıklamada,’’Her yıl Yılmaz ailesi adına baba ocağımız Ada Köyde iftar yemeği tertip ediyoruz. Davetimize icabet eden herkese teşekkür ediyorum.

Sözlerime başlamadan önce, şimdiden kadir gecenizi ve ramazan bayramınızı tebrik ediyor, ülkemize ve tüm insanlığa huzur,  hoşgörü ve barış getirmesini diliyorum.

İnsanlar arasında dayanışma ruhunun, yardımlaşmanın  ve kalp

birliğinin perçinlenmesine vesile olan Ramazan ayı  sahip olduğumuz

nimetlere şükretmemizi ve bu nimetlere sahip olmayan ihtiyaç

sahiplerini kendimizden önce düşünmemiz gerektiğini bizlere

anımsatır.  Ramazan sevgidir, samimiyettir, paylaşımdır.

Bu duygularla sözlerime son verirken, bu güzel akşamda  sizlerle aynı sofrayı paylaşmaktan dolayı mutluluk duyduğumuzu ifade etmek istiyorum.’’diyerek sözlerini tamamladı.

İftar yemeğine çok sayıda oda başkanı, iş insanları ile vatandaşlar katıldı.

baskan-ahmet-yilmaz;-ramazan-sevgidir,-samimiyettir,-paylasimdir’’-1.jpg baskan-ahmet-yilmaz;-ramazan-sevgidir,-samimiyettir,-paylasimdir’’-2.jpg baskan-ahmet-yilmaz;-ramazan-sevgidir,-samimiyettir,-paylasimdir’’-3.jpg baskan-ahmet-yilmaz;-ramazan-sevgidir,-samimiyettir,-paylasimdir’’-4.jpg baskan-ahmet-yilmaz;-ramazan-sevgidir,-samimiyettir,-paylasimdir’’-5.jpg baskan-ahmet-yilmaz;-ramazan-sevgidir,-samimiyettir,-paylasimdir’’-6.jpg baskan-ahmet-yilmaz;-ramazan-sevgidir,-samimiyettir,-paylasimdir’’-7.jpg baskan-ahmet-yilmaz;-ramazan-sevgidir,-samimiyettir,-paylasimdir’’-8.jpg baskan-ahmet-yilmaz;-ramazan-sevgidir,-samimiyettir,-paylasimdir’’-9.jpg

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.