BAŞKAN ADAYI HARMAN; İNSANLAR ARTIK YENİ PROJELER İSTİYOR

BAŞKAN ADAYI HARMAN; İNSANLAR ARTIK YENİ PROJELER İSTİYOR

Saadet Partisi Bafra Belediye Başkan Adayı Mustafa HARMAN, seçim çalışmaları kapsamında Bafra’da birtakım ziyaretlerinde bulundu.

A+A-

Gündüz esnaf çalışması yapan Harman akşam ise kıraathanelere halk ile bir araya geldi.

Halktan duyduğu ilgiden son derece memnun olan Harman;

“İnsanlar artık genç beyinler ve yeni projeler istiyor. İşsizlik konusunda yeni iş sahaları istiyor biz de bu konuda halkımıza belediye olarak elimizden gelen tüm desteği sağlayacağımızın sözünü verdik.

Bizim proje kapsamında yeni istihdam sahaları açarak insanımıza iş imkanları sunacağız.

Buradan bir projemizi açıklıyoruz: iş sahaları açıldığında ilk etapta her mahallerden 5 tane gencimize istihdam sağlayacağız. Ve bu istihdam konusunda en çok önem verdiğimiz konu mahalle muhtarlarımızın bize tavsiye edeceği ihtiyaç sahibi gençlerimiz olacak. Biz gençlerimizden PARTİ ÜYESİ OLMAK, AKRABALIK BAĞI OLMAK VEYA BİR YAKINI TANIDIĞI OLMAK ŞARTIDA istemiyoruz. Her gencimize eşit mesafede duracağız. Muhtarlarımız bize yardımcı olacaklar. Milli görüş belediyeciliği budur'' dedi.

baskan-adayi-harman;-insanlar-artik-yeni-projeler-istiyor-1.jpg baskan-adayi-harman;-insanlar-artik-yeni-projeler-istiyor-2.jpg baskan-adayi-harman;-insanlar-artik-yeni-projeler-istiyor-3.jpg baskan-adayi-harman;-insanlar-artik-yeni-projeler-istiyor-4.jpg baskan-adayi-harman;-insanlar-artik-yeni-projeler-istiyor-5.jpg

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.