BAŞKAN ACAR  YAPILAN ÇALIŞMALARI DEĞERLENDİRDİ

BAŞKAN ACAR  YAPILAN ÇALIŞMALARI DEĞERLENDİRDİ

Alaçam Belediyesi, ilçe genelinde asfalt  yol yapım olmak üzere ,yol genişletme bakım onarım çalışmalarına devam ediyor.

A+A-

Alacam Haber Samsun Büyükşehir Belediyesi ile ortaklaşa gerçekleştirilen çalışmalar kapsamında; İlçe genelinde 22 km sathi kaplama yol  yapılırken, 100 km’lik stabilize yol çalışları gerçekleşti.

BAFRA İLYAS ACAR ALAÇAM İÇİN ÇALIŞIYORUZ

Başkan ACAR”, Yapılan çalışmaların vatandaşlar tarafından memnuniyetle karşılandığını belirterek yaz ayını asfalt yol yapımı,bakım ve onarım hizmetleriyle ile birlikte  yoğun bir tempoda geçtiğini söyledi. Samsun Büyükşehir Belediyesi Fen İşleri Daire Başkanlığı- Alaçam Şube Müdürlüğü ve Alaçam Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü  ekiplerimiz yoğun bir tempoda çalışıyor. Asfalt yol ve bakım onarım çalışmalarımız hava şartları elverdiği sürece devam edecek. Tek amacımız Alaçam’lı hemşehrilerimize daha iyi ve kalıcı hizmet etmek. Bizler bunun için seçildik. İnsanlarımızın günlük hayatlarını kolaylaştıracak eksiklikleri gideriyoruz. Büyükşehir Belediyemiz ile her konuda işbirliği yapıyoruz. Mahallelerimize gidip vatandaşlarımızı dinliyor, yaptığımız çalışmalar hakkında kadın,çocuk ,yaşlı demeden bilgi verip istişare yapıyoruz. Halkımıza söz verdiğimiz hizmetleri bir bir yerine getiriyoruz. Hiçbir zaman yapamayacağımız bir hizmeti söz vermiyoruz. Muhtarlarımız ile yaptığımız program dışına çıkmıyor hizmetlerimizi  daha hızlı şekilde vatandaşlarımız ile buluşturuyoruz. Halkımızın doğru ve dürüst hizmet  verebilmek  adına var gücümüzle çalışıyoruz,”dedi.

Çalışmalarımızda özveriyle emek sarf eden tüm personelimize teşekkür ediyor, yaptığımız yeniliklerin hayırlı ve uğurlu olmasını diliyorum. Alaçam’ı daha modern ve yaşanabilir bir yer haline gelmesi için var gücümüzle çalışmaya devam edeceğiz” dedi.

Alacam Haber

bafra-ilyas-acar-alacam-icin-calisiyoruz-1.jpgbafra-ilyas-acar-alacam-icin-calisiyoruz-2.jpgbafra-ilyas-acar-alacam-icin-calisiyoruz-3.jpgbafra-ilyas-acar-alacam-icin-calisiyoruz-7.jpgbafra-ilyas-acar-alacam-icin-calisiyoruz-9.jpg

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.