Başkan Acar, personelleri ile toplantı yaptı

Başkan Acar, personelleri ile toplantı yaptı

Alaçam Belediye Başkanı İlyas Acar, personeli ile devam eden ve planlanan projeleri hakkında değerlendirme toplantısı yaptı.

A+A-

Alaçam Belediye Başkanı İlyas Acar, personeli ile devam eden ve planlanan projeleri hakkında değerlendirme toplantısı yaptı.

Başkan Acar; “Pandemi süreci nedeniyle geniş katılımlı toplantılar düzenleyemedik ama ilçemizin merkezi dahil olmak bütün mahallerimizde hizmetlerimize ve yatırımlarımıza hız kesmeden devam ediyoruz.

Doğalgaz alt yapı çalışmaları, havai elektrik hatlarının yer altına alınması, su şebeke hatlarını yenileme çalışmaları yanı sıra,belirlediğimiz program dahilinde sathi kaplama ve asfalt çalışmalarımıza kaldığımız yerden devam ediyoruz.

Bafra Caddesi ve Lise caddelerinin yol yapım ve kaldırım çalışmalarını Yüce Allah’ın izniyle en kısa zaman içerisinde tamamlayacağız. Ayrıca ilçemize 2 halı saha ve birde yarı olimpik yüzme havuzu projelerinin kısa zaman içerisinde yapımına başlanacaktır.Bunun yanı sıra mahalle aralarındaki yol ve kaldırım çalışmalarımız ile şehrimize yakışır bir mezarlık için peyzaj ve çevre düzenlemesine ilerleyen zamanlarda başlanacaktır.

Ulaşımı rahatlatmak amacı ile temelini attığımız modern minibüs garajı ile şoför esnafımızı tek çatı altında toplayıp ilçemize daha iyi ve kaliteli hizmet sunmanın gayesi içerisindeyiz. Seçim projelerimizden biri olan modern bir şehirler arası otobüs terminalininde temelini atıp yapım çalışmalarına başlıyoruz. Sizlerin huzurunda bu yatırımları ilçemizde gerçekleşmesini sağlayan ve emeği geçen herkese teşekkür ediyorum.

Değerli mesai arkadaşlarım yapılan projeler ile hizmet kalitemizin artması adına sizlerden daha özverili, daha gayretli ve daha yoğun bir çalışma bekliyorum. Tüm personelimiz her işi kendi işi gibi görmeli ve kendi işi gibi sahiplenerek yapmalı. 
Halkımıza, vatandaşımıza güler yüzümüz ile yardımcı olarak çözüm odaklı çalışmalıyız. Sözlerimi burada sonlandırmadan önce yaptığımız ve yapacak olduğumuz tüm projelerimizin ilçemize hayırlı ve uğurlu olmasını temenni ediyorum. Değerli vakitlerinizi ayırdığınız için hepinize ayrı ayrı teşekkür ediyor, çalışmalarınızda başarılar diliyorum” dedi.

baskan-acar-2.jpgbaskan-acar-3.jpgbaskan-acar-4.jpgbaskan-acar-5.jpgbaskan-acar-6.jpg

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.