Başkan Acar İftar Öncesi Muhtarlar İle Bir Araya Geldi

Başkan Acar İftar Öncesi Muhtarlar İle Bir Araya Geldi

Alaçam Belediye Başkanı İlyas Acar, Alaçam Mahalle Muhtarları ile iftar öncesi düzenlenen toplantıda bir araya geldi.

A+A-

Alaçam Belediye Başkanı Başkan İlyas Acar, 31 Mart Mahalli İdareler Seçimlerinin ardından mahalle muhtarları ile ikinci kez bir araya gelerek ilçe genelinde yapılacak olan çalışmalar hakkında bilgi verdi.

Başkan Acar;”İlçe genelinde yapacağımız çalışmaları yerinde değerlendirerek sıkıntılarımızı muhtarlarımız ile birlikte çözeceğiz. Planlarımızı beraberce yaparak ilk etapta aciliyeti olan ihtiyaçların bir an önce giderilecek, inşallah önümüzdeki günlerde muhtarlarımızla birlikte ilçemizde gurur duyacağımız bir tablo ortaya çıkaracağız.

Alaçam Belediyesi olarak kişi endeksli çalışmalar değil topluma ve mahalle sakinlerine endeksli çalışmalar yapacağız. Mahalle muhtarlarımızın katkıları ile bütün zorlukları el ele verip aşacağımızdan hiç şüpheniz olmasın. Mali konularda reformsal çözümler üretmek için gayret gösteriyoruz. Nerden nasıl tasarruf ederiz diye en ince ayrıntısına kadar hesaplıyoruz ve bunları sizler ile bir araya geldiğimizde paylaşıyoruz. Muhtarlarımız bizimle ve mahalle sakinleri ile birer köprü vazifesini görüyorlar.Muhtarlarımız mahallelerine nasıl hizmet edebilirler, insanların yaşam koşullarını nasıl iyileştirebilirler, vatandaşlarımızın daha iyi yaşamları için neler yapabiliriz, onun çabası ve gayreti içerisindeler.

Bizlerde milletimizin bize verdiği bu yetkiyi, milletin hizmetine sunarak hem sizlerle, hem vatandaşlarımıza daha iyi hizmet vermenin gayretindeyiz.

Birlik ve beraberlik içinde çalışarak Alaçamımızı hak ettiği yere taşımak hepimizin görevidir. "dedi.

Toplantının arından iftar programına geçilerek oruçlar açıldı.

İftar Programına İlçe Kaymakamı Fikret Zaman, Belediye Meclis Üyeleri, Alaçam Belediyesi Birim Amirleri, Ziraat Odası Başkanı Hüseyin Bedir, Muhtarlar Derneği Başkanı Ali Yetmişbir, İstanbul Alaçamlılar Derneği Başkanı Mustafa Elibol, Keşkek Ağası Hüseyin Temur ve Muhtarlar katıldı.

Program sonunda Alaçamlılar Dernek Başkanı Mustafa Elibol tarafından 16 Haziran'da Arnavutköy, Bolluca, Sinekli Mevkiinde 27. düzenlenecek olan Keşkek Şöleni ve Yağlı Güreşleri için tüm katılımcılara davetiye takdim edildi.

baskan-acar-iftar-oncesi-muhtarlar-ile-bir-araya-geldi-44.jpgBaşkan Acar İftar Öncesi Muhtarlar İle Bir Araya Geldi,Alam HaberleriBaşkan Acar İftar Öncesi Muhtarlar İle Bir Araya Geldi,Alam HaberleriBaşkan Acar İftar Öncesi Muhtarlar İle Bir Araya Geldi,Alam HaberleriBaşkan Acar İftar Öncesi Muhtarlar İle Bir Araya Geldi,Alam HaberleriBaşkan Acar İftar Öncesi Muhtarlar İle Bir Araya Geldi,Alam HaberleriBaşkan Acar İftar Öncesi Muhtarlar İle Bir Araya Geldi,Alam HaberleriBaşkan Acar İftar Öncesi Muhtarlar İle Bir Araya Geldi,Alam Haberleri

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.