BASIN ENFORMASYON İL MÜDÜRLÜĞÜ'NDEN BAFRA GEZİSİ

BASIN ENFORMASYON İL MÜDÜRLÜĞÜ'NDEN BAFRA GEZİSİ

Samsun Basın Enformasyon İl Müdürü Tahsin Bayar, Bafra Kaymakamı Ali Katırcı ve Çetinkaya Belediye Başkanı Hadi Sezer’i ziyaret etti.

A+A-

Basın Enformasyon Samsun İl Müdürü Tahsin Bayar, beraberindeki heyet ilk olarak Kaymakam Katırcı’yı makamında ziyaret etti. Bafra’nın turizmi, sanayisi, ekonomisi, tarımı hakkında açıklamalarda bulunan Bafra Kaymakamı Katırcı, heyette bulunan gazetecilerin sorularını da cevapladı. Ziyaretten duyduğu memnuniyeti belirten Katırcı, bu tür geziyi düzenleme fikrini gerçekleştiren Basın Enformasyon Samsun İl Müdürü Tahsin Bayar’a ve heyete teşekkür etti.
Buradan Çetinkaya beldesine geçen heyet, Belediye Başkanı Hadi Sezer’ i ziyaret etti. Belde hakkında bilgi alan gazeteciler ve İl Müdürü Tahsin Bayar, onarını devam eden Hızır Bey Türbesi’nde incelemelerde bulunarak çalışmalar hakkında bilgi aldı.
Basın Enformasyon Samsun İl Müdürü Tahsin Bayar, Bafra ziyaretiyle ilgili yaptığı açıklamada, “Bizim amacımız il merkezindeki basın mensuplarının ilçeleri tanıması, haber kaynaklarına ulaşmaları, haber konularını geliştirebilmeleri ve kaynaşma sağlanabilmesi için böyle bir gezi başlattık. Basın mensuplarının talepleri ve katılımları doğrultusunda bu tür gezileri sık tekrarlamak düşüncesindeyiz. Samsun merkezde görev yapan basının ilçelerle ilgili yapacakları haberlerde ulaşım sıkıntını giderip, ilçelerin tanıtımının yapılmasını sağlayacağız. Gezilerimizde bize eşlik edecek basın mensubu arkadaşlar, ilçenin bugüne kadar gerek gözden kaçmış ve gerekse de saklı kalmış yönlerini ilgili yetkililerden alacakları bilgiler ışığında buraları gün yüzüne çıkartacaklar. Biz de basınımızın ulaşımla ilgili sıkıntısını gidererek katkı sağlayacağız” dedi.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.