Başhekimden 1 Nolu Dolmuş Durağına Ziyaret

Başhekimden 1 Nolu Dolmuş Durağına Ziyaret

Samsun’un Bafra ilçesinde Bafra Devlet Hastanesi Başhekimi DR. Ahmet Abdurrahman İsmailoğlu’ndan 1 Nolu dolmuş şoförlerini ziyaret etti.

A+A-

Bafra 1 Nolu dolmuş hattı Başkanı Yalçın Kurtça Başhekim İsmailoğlu ile kısa sohbetleri ardından dolmuş şoförleri ile bir araya gelerek onların dertlerini dinledi.

Başhekim DR. Ahmet Abdurrahman İsmailoğlu” Bafra’yı gerçekten çok sevmeye başladım. Sizler gibi birçok değerli insan ile tanıştım. Sizleri ziyaret ederek aramızdaki samimiyeti artırmaya devam edeceğim. Yaptığımız görevde sadece inşaların sağlık sorunları ile değil onların düşüncelerini ve bizlerden ne kadar memnun olup olmadığını bilmek istiyoruz. Allahın izniyle ilerleyen zamanlarda yine bir araya geleceğiz.” dedi.

Ardından konuşma yapan Bafra 1 Nolu Dolmuşçular başkanı Yalçın Kurtça” Öncelikle başhekimimiz ve yönetimine hoş geldiniz diyorum. Biz ilk kez böyle bir şey görüyoruz daha önce hiçbir başhekim bizleri ziyaret etmedi. Başhekimimiz bizleri ziyaret edip bizim dertlerimizi dinlemesi biz çok mutlu etti. İnşallah yine bir araya geliriz başhekimimize çok teşekkür ederiz” dedi.

bashekimden-3-nolu-dolmus-duragina-ziyaret-1.jpg

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum