BAŞBUĞ ÖZLEM VE DUALARLA YAD EDİLDİ

BAŞBUĞ ÖZLEM VE DUALARLA YAD EDİLDİ

Eski MHP Genel Başkanı Merhum Başbuğ Alparslan Türkeş'in ölümünün 16. yılında Bafra İlçesinde Büyük Camiide mevlit okutuldu.

A+A-

MHP Bafra İlçe Başkanlığı tarafından okutulan mevlide, Bafra Belediye Başkanı Zihni Şahin, Doğanca Belediye Başkanı İsmail Mutlu, Bafra İlçe Müftüsü Bürhan Keleş, Bafra TSO Meclis Başkanı İsmail Tuğ,MHP Bafra İlçe Başkanı Av.Hüseyin Acar ve Yönetimi , Ülkü Ocakları Bafra Şube Başkanı Hakan Eroğlu, Ak Partili,MHP’li Belediye Meclis Üyeleri, İl Genel Meclis Üyeleri, Köy ve Mahalle Muhtarları,Sivil Toplum Örgütü Temsilcileri, Okul Müdürleri, Öğretmenler, Saadet Partisi Eski İlçe Başkanı Av.Süleyman Karagöz ile çok sayıda vatandaş katıldı.

Kılınan akşam namazından sonra okunan mevlit, yapılan duaların ardından sona erdi.

Mevlid-i şerifte aşrı şerifler okundu. İlahiler söylendi. Eller semaya kalktı. Dualar edildi.

 Bafralı Tahir Ağa Mescidi İmam Hatip'i Necati Boyun'un “Şehitler Ölmez” ilahisinde ise Büyük Camii içerisinde duygusal anlar yaşandı.

Bafra Büyük Camii İmam-Hatibi Şevki Şahin ve Cihan Kodal Hocanın ve diğer İmam-Hatiplerin okuduğu aşrı şerifler, ilahiler geceye ayrı bir renk kattı.

Bafra İlçe Müftüsü Bürhan Keleş ‘’Şehitlik.’’konusunda vaaz verdi. En sonunda ise eller semaya açıldı. Dua edildi. Duaların peşinden yatsı Namazı eda edilerek mevlid sona erdi.

Mevlit için gelen vatandaşlara, şeker ve gül suyu ikram edildi.

MHP Bafra  İlçe Başkanı Av.Hüseyin Acar, mevlide katılanlara teşekkür ederek, "16 yıl önce aramızdan ayrılan MHP eski genel başkanı merhum Başbuğ Alparslan Türkeş'in aramızdan ayrılma üzüntüsünü halen yaşıyoruz. Mevlidimize ve davetimize icabet eden tüm dostlara teşekkür ediyorum." dedi.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.