BAŞBAKAN SAMSUNDA KONUŞTU

BAŞBAKAN SAMSUN'DA KONUŞTU

Başbakan Erdoğan, “Sipariş bikiniliyi Taksim Meydanı’na çıkarıyorlar. Tahrik etmek için, bu toplumun sabrını taşırmak için” dedi.

A+A-

Milli İradeye Saygı Mitinglerinin dördüncüsü, Samsun’da yapıldı. Büyük ve coşkulu bir kalabalığı hitap eden Başbakan Erdoğan, önemli açıklamalar yaptı. Erdoğan, “Elinde molotof olan, taş olan teröristi bunlar sempatik gösterdiler. Ama Samsunlu bacılarım, ninelerim; bunlar Zahide ninenin kahramanca haykırışını hiç dile getirmediler. Yakıp yıkanları afacan çocuk gibi gösterdiler. Ama polisin sabrını, milletin vakarını hiç ama hiç göstermediler. Olayın başından itibaren sürekli yalan söylediler, manipülasyon yaptılar, hukuku ayaklar altına aldılar. Şimdi Taksim’e bakıyorsunuz; bikinili çılgınlar çıkarıyorlar. Bu toplum bu mu ya ! Sipariş bikiniliyi Taksim Meydanı’na çıkarıyorlar. Tahrik etmek için, bu toplumun sabrını taşırmak için bunu yapıyorlar” dedi.

SAHTE MÜFTÜ EŞİ

“Zahide nineye para teklif ettiler. Ama o ne dedi? ‘Benim maaşım var’ dedi. ‘Benim sadakalarım sizi doyurur’ diyecek sandım. O anaların eli de öpülür, ayaklarının altı da” diye devam eden Başbakan, “Genç kızlarımıza diyorum ki sizin için örnekler onlar. Zahide nineler örnekleriniz. Bu duruşta birlik, beraberlik, bu ülkenin değerlerine sahip çıkmak var

CHP’liler ne kadar ilkesiz. Biri de utanmadan ‘müftünün karısıyım’ diye ortaya çıkıyor, başına da örtü takmış. Aman bu oyunlara gelmeyin. CHP’nin geçmişinde çoktur bu oyunlar. Bu kadının iki yüzlülüklerini gördük. Şişli Belediyesi’nde çalıştığını gördük

Bunların ne kadar çaresiz olduklarını gördük. Polise eylemde küfreden, gençlere para veren CHP örneklerini de gördük” ifadelerini kullandı.

FAİZ LOBİSİ KAZANDI

Alevi-Sünni çatışması çıkarılmak istendiğini ifade eden Başbakan, “3 hafta devam eden bu gösterilerden kim kazandı; faiz lobisi. Türkiye’nin hasımları, rant lobisi kazandı.

Bu gösterilerde kim kaybetti? Az da Türkiye ekonomisi, turizmi, imajını, uluslar arası gücünü lekelediler” dedi.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.