BAŞARILI POLİSLER ÖDÜLLENDİRİLDİ

BAŞARILI POLİSLER ÖDÜLLENDİRİLDİ

Bafra İlçe Emniyet Müdürlüğü Eğitim ve Toplantı Salonu’nun açılışı yapıldı. Açılışta, görevlerinde üstün başarı gösteren 45 polise başarı belgesi verildi.

A+A-

Törene Kaymakam Ali Katırcı, Belediye Başkanı Zihni Şahin, İlçe Emniyet Müdürü Abdullah Yahşi, daire müdürleri ve polis memurları katıldı. Törende İlçe Emniyet Müdürü Abdullah Yahşi’nin ardından konuşan Kaymakam Ali Katırcı, “Eğitim faaliyetlerini yapabileceğimiz, toplantılarımızı düzenleyeceğimiz bir alan oluşturuldu. Bunun yanında başarılı olanların takdir edilmesi önemli bir konu. Başarılı çalışmaları yürüten bütün arkadaşlarımızı 2012 yılında proje bazında, çalışmalar bazında değerlendiriyoruz. Olayların aydınlatılması, emniyet müdürlüğünün işleyişleri, halkla ilişkileri ve benzeri konularda değerlendirdiğimizde bu arkadaşlarımızı buğun başarı belgesiyle ödüllendiriyoruz. Bu kapı ve bu yol herkes için açıktır. Diğer arkadaşlarımız da gayretli çalışmalarını yürüttükleri süre içerisinde onların da çalışmalarını takdir edeceğiz” dedi.
Konuşmaların ardından Kaymakam Ali Katırcı tarafından Cumhuriyet Polis Merkezi Amiri Komiser Davut Kısa, Fevzi Çakmak Polis Merkezi Amiri Komiser Mahmut Bulut, Trafik Denetleme Büro Amiri Galip Yavaşoğlu, Toplum Polislik Büro Amiri Murat Sarı ve 41 polis memuruna başarı belgesi verildi.
Bir süre önce ölümle sonuçlanan faali meçhul trafik kazasında olay yerinden aracıyla kaçan şüpheli şahsın belirlenmesi ve yakalanmasında üstün gayret ve başarı gösteren Polis Memuru Abdullah Uçar ve Saffet Engin, İlçe Emniyet Müdürü Abdullah Yahşi tarafından çeyrek altınla ödüllendirildi.
Tören yapılan ikramla son buldu.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.