BARUTHANEYE KIR KAHVESİ

BARUTHANE'YE KIR KAHVESİ

İlkadım Belediye Başkanı Necattin Demirtaş, Baruthane Mahallesi’nde 4 dönümlük alana 600 bin TL'lik Kır Kahvesi inşa ettiklerini söyledi.

A+A-

İlkadım Belediye Başkanı Necattin Demirtaş, Baruthane Mahallesi’nde yapımı devam eden Kır Kahvesi'ndeki inşaat çalışmalarını inceledi. Tesisin toplam maliyetinin 600 bin TL olduğunu ifade eden Başkan Demirtaş, Baruthane Mahallesi’ne eşsiz şehir ve deniz manzarasında vatandaşların nezih, ferah bir ortamda aileleriyle hoşça vakit geçirebilecekleri sosyal bir tesis inşa ettiklerini kaydetti.
Beraberindeki Başkan Yardımcısı Ramazan Bayraktar, Park ve Bahçeler Müdürü Alaatin Er, Özel Kalem Müdürü Nevzat Özenç ile birlikte çalışmaları yerinde İlkadım Belediye Başkanı Necattin Demirtaş, "Vatandaşlarımızın ve şehir dışından Samsun'a gelecek olan misafirlerimizin nezih, ferah bir ortamda şehir ve deniz manzarasında aileleriyle hoşça vakit geçirebilecekleri yeni sosyal tesis yapıyoruz. Kır Kahvesi ile ilgili inşaat çalışmalarımız devam ediyor. Kafeteryası, dinlenme alanı, çocuk oyun parkı, yeşil alanı ve çevre düzenlemesiyle vatandaşların nezih ve ferah bir ortamda şehir ve deniz manzarasında aileleriyle hoşça vakit geçirebilecekleri bir mekan inşa ediyoruz" diye konuştu.

20131113aw000946_04.jpg20131113aw000946_01.jpg

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.