Barış Medya Grup'tan Açıklama

Barış Medya Grup'tan Açıklama

Barış Medya Grup Yönetim Kurulu içinde bulunduğumuz durumdan ötürü bir süre misafir kabul etmeme kararı aldı.

A+A-

2019 Aralık ayında Çin'in Wuhan kentinde ilk kez ortaya çıkan corona virüsü salgını tüm dünyaya yayılmaya devam ediyor. Belirti veren bir hastalık olan ve özellikle solunum yolu rahatsızlıkları ile kendini belli eden bu hastalığın ilk belirtileri arasında kuru öksürük, ateş, halsizlik, eklem ağrısı, boğaz ağrısı, solunum sıkıntıları gibi durumlar yer alıyor.

Bugün yapılan Yönetim Kurulu Toplantısında, içinde bulunduğumuz durum göz önüne alındı ve  bir süre "Barış Medya Grup" ofislerine misafir kabul edilmeyeceği kanısına varıldı.

Barış Medya Grup Yönetim Kurulu Başkanı Nihat Kale yaptığı açıklama da, "Türkiye her zaman zor dönemlerden geçmiştir. Türkiye bulunduğu durumun her zaman başarılı bir şekilde üstesinden gelmeyi başarmıştır. Şuan içinde bulunduğumuz durum ise her zaman kinden daha tehlikeli, ölümle sonuçlanan bir tehlike. 

Biz burada çalışanlarımla bir aile gibiyiz diyen Kale, "Çalışanlarım benim için her zaman bir elemandan öte olmuştur. Basın sektörü zor bir iştir emek ister, zaman ister özveri ister, personelim ailelerinden çaldıkları vakitle tüm emeklerini bu sektöre verir. Onun içindir ki çalışanlarımın sağlığını korumak ve  önlemlerini en üst seviyeye çıkartmak adına yönetim kurulumuzun kararı ile bir süre ofislerimize misafir kabul edemeyeceğiz.

Bu konuda ki hassasiyetimizi anlayacağınızı umut ediyor, daha sağlıklı, daha güvenilir bir günde tekrar eski günlerimize döneceğimize inancımız tamdır.

Ayrıca haberlerde ki aksaklıklardan dolayı şimdiden özür diler anlayışınıza sığınırız." dedi.

Teşekkür ederiz.
    Barış Medya Grup 
 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.