Barış Medya Grup Yönetim Kurulu Başkanı Nihat Kale'nin 30 Ağustos Zafer Bayramı Mesajı

Barış Medya Grup Yönetim Kurulu Başkanı Nihat Kale'nin 30 Ağustos Zafer Bayramı Mesajı

Barış Medya Grup Yönetim Kurulu Başkanı Nihat Kale; "Türk milletinin bu yıl 98'incisi kutlanan 30 Ağustos Zafer Bayramı'nı tebrik ediyorum."

A+A-

Barış Medya Grup Yönetim Kurulu Başkanı Nihat Kale mesajında şu ifadeleri kullandı: "Zafer Bayramı, 30 Ağustos zaferi ile kurulan ve Türk milletinin en büyük eserlerinden biri olan Türkiye Cumhuriyeti Devleti’nin vatanı ve milletiyle birlikte sonsuza kadar hür ve bağımsız yaşaması yönündeki inanç, istek ve idealimizi bir kez daha ifade ettiğimiz bir onur günüdür. Bugün, aziz milletimizin bağımsız yaşama kararlılığını tüm dünyaya ilan ettiği Büyük Zafer'in 98. yıl dönümüdür. Her yıl gurur içerisinde kutladığımız bu Zafer'in kazanılmasındaki en önemli etken ise Türk milletinin kendisine olan güveni ve inancıdır. Herkes iyi bilmelidir ki Türk Milleti dünya durdukça yaşayacaktır. 

Türk milletinin 30 Ağustos Zafer Bayramı’nı tebrik ediyor, başta Gazi Mustafa Kemal Atatürk ve silah arkadaşları olmak üzere İstiklal Mücadelemizin bütün kahramanlarını, ülkemizin ve milletimizin bölünmez bütünlüğü için canlarını gözünü kırpmadan feda eden tüm aziz şehitlerimizi ve gazilerimizi rahmet ve saygıyla anıyorum." 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.