Barbaros Turna'dan Veda Mesajı

Barbaros Turna'dan Veda Mesajı

MHP Bafra ilçe Başkanlığı görevini 5 yıldır başarıyla yürüten Barbaros Turna sosyal medya hesabından yaptığı açıklama ile veda etti.

A+A-

MHP Bafra ilçe Başkanlığı görevini 5 yıldır başarıyla yürüten  Barbaros Turna sosyal medya hesabından yaptığı açıklama ile veda etti.

Başkan Turna yaptığı açıklamada; "Milliyetçi Hareket Partisi İlçe Başkanlığı’nı  temsil noktasında gayret gösterdiğim ve bir sürü anılar biriktirdiğim 5 yılda Bafra İlçe Başkanlığı görevini yürütmüş olmanın onurunu ve gururunu son nefesime kadar yaşayacağımı belirtmek istiyorum. 
Şahsımı ve birlikte görev yapmış olduğumuz tüm arkadaşlarımı böyle kutlu bir göreve layık gören, başta Saygıdeğer Genel Başkanımız ve Liderimiz Sayın Devlet Bahçeli Bey olmak üzere tüm Genel Merkez yöneticilerimize saygı, hürmet ve teşekkürlerimi sunuyorum. 
Çalışmalarımızı; varlığını Aziz Türk Milletinin varlığına adayan, bilgeliği ile Türk milletinin son yurdu olan, Türkiye Cumhuriyeti'nin siyasetine yön veren, liderimiz Devlet Bahçeli Bey'in çizdiği sınır ve işaretleri doğrultusundan asla sapmadan, Parti politikalarımızı aziz hemşehrilerimizle paylaşarak gerçekleştirdik. 
5 yıl boyunca samimiyetle çalışarak, partimiz ve davamıza leke getirmeden benimle birlikte sahada emek vermiş olan tüm İlçe yöneticilerime, Ülkü Ocakları Başkan ve Yöneticilerimize, Meclis Üyelerimize , Sendika, Vakıf Başkanı ve temsilcilerimize, önceki dönem  İlçe teşkilat Başkan ve yöneticilerimize teşekkür ediyorum.
Ayrıca hizmetlerimizi gerçekleştirirken bizlere yardımcı olan, milletimizin derdini dertlendiğimiz, tüm Kamu Kurum ve Kuruluş temsilcileri, özellikle her zaman bizlere sahip çıkan Muhtarlarımıza ve birlikte Cumhur İttifakı ruhunu özümseyen, uyum içerisinde çalıştığımız siyasetçilerimize teşekkür ediyorum. 
Almış olduğumuz Ülkücü terbiye gereği bunun bir bayrak yarışı olduğu bilinciyle yeni görev alacak olan İlçe Başkanı  ve Yöneticilerini şimdiden tebrik ediyorum.
Bayrağı daha yukarılara taşıyacağına inanıyor ve bugünden sonra da şahsımın her daim Liderimiz, Genel Başkanımız Sayın Devlet Bahçeli Bey'in ve Teşkilatımızın emrinde olduğumuzu beyan ediyorum. 
Varsa hakkımız herkese  helal olsun.
Rabb'im utandırmasın, hayırlı uğurlu eylesin."

Etiketler : , ,

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.