Barbaros Turna’dan alkışlanacak hareket

Barbaros Turna’dan alkışlanacak hareket

Bafra'da 24 Kasım Öğretmenler Günü nedeniyle protokolden öğretmenlere yer veren MHP Bafra İlçe Başkanı Barbaros Turna'ya öğretmenlerden teşekkür.

A+A-

BUGÜN SİZİN GÜNÜNÜZ BUYURUN LÜTFEN

Konu ile ilgili sosyal medya üzerinden paylaşım yapan Murat Baş şu ifadelere yer verdi. 24 Kasım Öğretmenler Günü dolayısıyla yurt genelinde düzenlenen tören ve kutlamalar biz öğretmenler için toplum tarafından önemsenmenin verdiği haklı bir gurur kaynağıdır. Ancak bu öğretmenler gününde maalesef ülke gündemini talihsiz bir "azarlama" hadisesi sildi süpürdü. Oysa ki biz öğretmenlerin değerini bilen o kadar değerli insanlar var ki, İşte size canlı bir örnek; Bafra'da 24 Kasım çelenk sunma töreninde protokolün ön sırasında bulunan MHP Bafra İlçe Başkanı Barbaros Turna etrafındakilere de seslenerek; "arkadaşlar öğretmenler gününde bizim değil öğretmenlerin önde olması daha doğrudur. Murat hocam buyurun" diyerek bana yerini vermiş ve kendisi de arka safa geçmiştir. Bu örnek davranış beni çok gururlandırdığı gibi esasen bir çok "azarlamaya meyyal protokol heveslilerine örnek bir davranış olmuştur.

Bafra MHP İlçe Başkanı Barbaros Turna beyefendiye şahsıma göstermiş olduğu bu jestinden dolayı çok teşekkür ediyorum. "Öğretmenler toplumun mimarlarıdır. Kişinin öğretmene saygısı topluma saygısıdır.” Dedi.



 

Etiketler : , ,

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.