Barbaros Turna: Herkes Haddini Bilecek

Barbaros Turna: Herkes Haddini Bilecek

MHP Bafra İlçe Başkanı Barbaros Turna sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada, "Akıllı Adam Bafra'ya yatırım yapmaz" gibi haddini aşan bir cümle kullanarak bu mücadeleye ve Bafra'nın geleceğini karalamaya zerre hakkı yoktur." Dedi.

A+A-

OSB'de bulunan Fabio Firması Sahibi Mustafa Bacakcı basına vermiş olduğu demeç ile Fabrikayı tekrar Bursa'ya taşıyacağını bildirmiş. Ticaret de zararda edilir kar'da edilir bu ticaretin kurallarından biridir öncelikle neden zarar ettiğinin etüdünü yapsın bu etüdü yaparken de reel sonuçlar üzerinden yapması kendisi ve gelecek ile ilgili ticari hayatı açısından çok daha önemli olacaktır.

Buraya kadar bir sorun yok Seçimde halimiz soruldu sonra kimse uğramadı demiş oysaki Sendikalaşma sürecinde İşçilerin eylem yapma kararı sürecinde bir çok işciyi tanıyor olmamıza rağmen Milliyetçi Hareket Partisi olarak davet edildiğimiz halde Eyleme gitmedik çünkü ortada bir fabrika var ve bir çok Bafra'lıya iş imkanı sağladığını düşünerek aslında ona sahip çıktık fakat bundan haberi yok sanırım.

Bütün Siyasiler, Kaymakamlık, Bafra Belediyesi, Ticaret ve Sanayi Odası, OSB Müdürlüğü uzun bir süreçtir Bafra'nın ekonomik ve Kültürel Hayatının daha ferah bir konuma gelmesi için mücadele içindedir ve işin ilginç tarafı hep birlikte hareket ediyor "Akıllı Adam Bafra'ya yatırım yapmaz" gibi haddini aşan bir cümle kullanarak bu mücadeleye ve Bafra'nın geleceğini karalamaya zerre hakkı yoktur.

Kocaman Organize Sanayi Bölgesinde hiç bir şey yok iken onun sayesinde Doğalgaz ve İnternetin geldiğini söylemesi ise Bölge Yetkililerine ayrı bir hakarettir.

İşçiler ile uğraşmaktan Ticaret yapmayı unutmuş ve ticari zekasını bu şekilde harcayan bu şahısa son sözüm ise Fabrika bütün Bafra'lıların umurunda idi ama son 1,5 yıldırki söylemlerini tekrar gözden geçirirsen neden bu duruma geldiğini de çok iyi anlarsın diyorum.

Etiketler : ,

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
2 Yorum