BARBAROS İLKOKULUNDAN MUHTEŞEM ETKİNLİK

BARBAROS İLKOKULUNDAN MUHTEŞEM ETKİNLİK

Bafra Barbaros İlkokulu, 4/A Sınıfı Öğrencileri, Sınıf Öğretmenleri Sadettin Kutlu İle Beraber Muhteşem Bir Etkinlik Düzenledi.

A+A-

Sunuculuğunu Bafra Gaziosmanpaşa İlkokulu Sınıf Öğretmeni Hüseyin Yiğit'in yaptığı etkinlik Bafra Belediye kültür Merkezi'nde gerçekleşti.

Saygı Duruşu ve İstiklal Marşı ile başlayan etkinlikte konuşma yapan Okul Müdürü İsmail Erkanlıoğlu, '' Bu akşamki izleyeceğimiz bu güzel etkinlikte emek edip hazırlayan bütün öğretmen ve öğrencilerime teşekkür ederim.'' dedi. 

 

Konuşmanın ardından sahneye gelen öğrencilerin üzerinde bulunan Atatürk formaları izleyiciler tarafından alkış topladı.

Etkinliğe, Bafra Ülkü Ocakları Başkanı Hakan Eroğlu ve Yönetimi, Okul Müdürleri, Öğrenci velileri ve davetliler katıldı.

barbaros-ilkokulundan-muhtesem-etkinlik.JPGbarbaros-ilkokulundan-muhtesem-etkinlik-001.JPGbarbaros-ilkokulundan-muhtesem-etkinlik-002.JPGbarbaros-ilkokulundan-muhtesem-etkinlik-003.JPGbarbaros-ilkokulundan-muhtesem-etkinlik-004.JPGbarbaros-ilkokulundan-muhtesem-etkinlik-005.JPGbarbaros-ilkokulundan-muhtesem-etkinlik-006.JPGbarbaros-ilkokulundan-muhtesem-etkinlik-007.JPGbarbaros-ilkokulundan-muhtesem-etkinlik-008.JPGbarbaros-ilkokulundan-muhtesem-etkinlik-009.JPGbarbaros-ilkokulundan-muhtesem-etkinlik-010.JPGbarbaros-ilkokulundan-muhtesem-etkinlik-011.JPGbarbaros-ilkokulundan-muhtesem-etkinlik-012.JPGbarbaros-ilkokulundan-muhtesem-etkinlik-013.JPGbarbaros-ilkokulundan-muhtesem-etkinlik-014.JPGbarbaros-ilkokulundan-muhtesem-etkinlik-015.JPGbarbaros-ilkokulundan-muhtesem-etkinlik-016.JPGbarbaros-ilkokulundan-muhtesem-etkinlik-017.JPGbarbaros-ilkokulundan-muhtesem-etkinlik-018.JPG

 

 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.