BARAJ GÜVENLİK GÖREVLİLERİ TOPRAĞA VERİLDİ

BARAJ GÜVENLİK GÖREVLİLERİ TOPRAĞA VERİLDİ

Samsun’un Çarşamba ilçesindeki Gökçeçakmak Barajı’nda karbonmonoksit zehirlenmesi sonucu hayatlarını kaybeden 2 güvenlik görevlisinin cenazeleri toprağa verildi.

A+A-

Gökçeçakmak Barajı’nda güvenlik görevlisi olarak çalışan Murat Tuna ve Fuat Bölük, önceki gün çalıştıkları iş yerinde ısınmak için teneke içinde yaktıkları ateşten çıkan gazdan zehirlenerek hayatlarını kaybetmişlerdi. Hayatını kaybeden gençlerden Murat Tuna’nın cenazesi Gökçeçakmak köyünde bulunan evinden alınarak, Eğripelit Mahallesi’ndeki Gökçeçakmak köyü Eğripelit Camii’ne getirildi. Öğle namazına müteakip kılınan cenaze namazının ardından aynı köyde toprağa verilen Murat Tuna’nın evli ve bir çocuk babası olduğu öğrenildi. 
Fuat Bölük için de ikindi namazına müteakip Porsuk Köyü Merkez Camii’nde cenaze namazı kılındı. Bölük’ün cenazesi, kılınan namazın ardından Porsuk köyü mezarlığında bulunan aile kabristanlığında toprağa verildi. Cenazede, kendisi rahatsızlandığı için aynı iş yerinde çalışan kardeşini kendi yerine işe gönderen Osman Bölük’ün gözyaşlarına hakim olamadığı görüldü. Rahatsızlanan ağabey Osman Bölük, Çarşamba Devlet Hastanesi’ne kaldırıldı.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.