BANKAMATİK MEMURLARI İŞ'DE ÇALIŞANLAR ÇIKIŞTA

BANKAMATİK MEMURLARI İŞ'DE ÇALIŞANLAR ÇIKIŞTA

Belediye seçimlerinin ardından personel çıkışları devam ediyor.Çalışanlar mağdur.Geleceklerini göremiyorlar.

A+A-
Bilindiği gibi iktidar partisine mensup bazı belediyeler seçimlerin hemen ardından işçi kıyımı başlatmışlardır. Bu belediyelerin başında İlkadım Belediyesi gelmektedir.
 
 
 Siz değerli basınımız aracılığı ile öğrendiklerimize göre işten çıkarmalara gerekçe olarak "bankamatik işçi" diye tabir edilen işten kaytarmalar gösterilmektedir.
 
Ancak iş akti fes edilen kişilerden görüşebildiklerimizin ifadelerinden anlaşılmıştır ki,hemen hemen hepsi çalışma disiplinine uygun hareket eden ve işlerinin ehli insanlardır. 
Örtülmeye çalışılan gerçek  ise işten çıkarılan kişilere siyasi hasım gözü ile bakılmasıdır. Uygulanan bu siyasi kin ve garaz politikası, gerek ekonomik gerekse sosyal huzuru bozup insanları birbirlerine düşman etmektedir.
 
Yaklaşık on iki yıldır ülkeyi yöneten bu iktidarın istihdama katkı sağlayamadığı ve işsizliği artırdığı yetmezmiş gibi birde ele geçirdiği belediye yönetimlerinde işi,aşı ve dolayısı ile ekmeği ,hayatını idame ettirmeye çalışan insanlara karşı bir silah gibi kullanması ahlaki çökmüşlüğün göstergesi olduğu  kadar aynı zamanda vahşettir.
 
İktidar partisine mensup bir ilçe belediye başkanının "bizden başka her belediye işçi atmaktadır, biz kimsenin ekmeği ile oynamayacağız..vb." şeklindeki ifadeleri insanların ekmeği ile oynandığına adeta şahitlik edecek niteliktedir.
 
Üstelik bu kıyımların"TBMM Müşavirliği" görevi yaptığı sırada Meclis Başkanı Sayın Cemil Çiçek beyin bile tepkisini çekecek kadar "bankamatik memur" örneği  teşkil eden birinin yönettiği belediye de yaşanması ayrı bir önem arz etmektedir.
 
Milliyetçi Hareket Partisi olarak herkesi  ve bilhassa iktidar partisine mensup yöneticileri hakka,hakikate ve adalete davet ediyoruz.
 
 
Ayhan CENGİZ
İl Bşk.Yrd.
Medya-Tanıtım ve Seçim İşleri
 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum