BALKAN TÜRKLERİ KOROSU OTİZMLİ ÇOCUKLARIN SESİ OLDU

BALKAN TÜRKLERİ KOROSU OTİZMLİ ÇOCUKLARIN SESİ OLDU

Samsun Balkan Türkleri Derneği ile Samsun Otizmli Çocuklar Derneği ortaklaşa otizmli çocuklar yararına konser düzenledi.

A+A-

EZGİLER TÜRKÜLER OTİZMLİ ÇOCUKLARIMIZ İÇİN

Samsun Balkan Türkleri Derneği ile Samsun Otizmli Çocuklar Derneği ortaklaşa otizmli çocuklar yararına konser düzenledi.

Ezgilerin türkülerin otizmli çocuklar için dile geldiği konserde Samsun Balkan Türkleri Derneği Türk Sanat Müziği Korosunun yanında otizmli çocuklarda sahne alarak salonu dolduran seyircilerden büyük takdir ve alkış aldı.

Konser öncesi açılış konuşmalarını yapan Samsun Balkan Türkleri Derneği Başkanı Uğur Burak Özata ve Samsun Otizmli Çocuklar Derneği SODER Başkanı Ayça Nedret Yüceer otizmli çocuklar yararına düzenlenen geceye katılan ve etkinliğe destek veren katılımcılara teşekkür ederek, yeni projelerin hayata geçeceği müjdesini paylaştı.

Samsun Balkan Türkleri Derneği Türk Sanat Müziği Korosunun yanında otizmli çocuklarda korist olarak sahnede yer alması ve bir birinden güzel ezgileri seslendirmesi duygulu anların yaşanmasının yanın seyirciler tarafından da ayakta alkışlandılar.

BALKAN TÜRKLERİ KOROSU OTİZMLİ ÇOCUKLARIN SESİ OLDU

Konser hakkında bilgi veren Samsun Balkan Türkleri Derneği Başkanı Uğur Burak Özata, “Geçtiğimiz günlerde Samsun Otizmli Çocuklar Derneği SODER Başkanı Ayça Nedret Yüceer’i yönetimimiz ile birlikte dernek binalarında ziyaret ettik. Birlikte fikir alış verişinde bulunduğumuz ziyaret esnasında bizde otizmli çocuklarımız için ne yapabiliriz, onlara ve ailelerine nasıl destek olabiliriz düşüncesi içine girdik. Sonrasında otizmli çocuklarımız yararına böyle bir konser düzenlemeyi düşündük. SODER Başkanı Ayça Nedret Yüceer ile projemizi hazırlayıp bu güzel anlamlı gecenin oluşmasına vesile olduk. Bu kardeşlerimizin koromuzun yanında korist olarak sahne alması solandaki izleyicilerden büyük takdir topladı. Bu güzel gecenin oluşmasında destek sağlayan koromuza, koro şefimize, yönetimimize, soder derneği yönetimine ve salonu doldurarak bizlere destek veren herkese böyle anlamlı bir çalışmaya katkı sağladıkları için bir kez daha teşekkür ediyorum. Yeni projelerimiz ve çalışmalarımız ile faaliyetlerimize aralıksız devam edeceğiz” şeklinde konuştu.

1-772.jpg

2-764.jpg

3-632.jpg

4-443.jpg

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.