BALCI TOPTAN’A BAFRA’DA MUHTEŞEM AÇILIŞ

Bafra'nın ve Bölgesinin en büyük toptan mağazalarından Balcı Toptan yeni yerinde hizmete açıldı.

A+A-

Bafra'nın ve Bölgesinin en büyük toptan mağazalarından Balcı Toptan yeni yerinde hizmete açıldı.
Samsun-Sinop Karayolu Çetinkaya Mahallesi Eriş Un yanında açılışı yapılan Bafra'nın ve Bölgesinin en büyük toptan mağazalarından Balcı Toptan’a katılım bir hayli yüksekti.
Açılışta ilk olarak Balcı Toptan Mağazası işletmecelerinden Hakan Balcı bir konuşma yaptı.
Balcı konuşmasında,’’ Davetimize iştirak ederek açılışımıza katılan herkese en kalbi şükranlarımızı sunarken, açılışımıza gelemeyip Balcı Toptan Mağazamızın önünü adeta çiçek bahçesine dönüştüren, telefonlarla, mesajlarıyla hayırlı olsun dileklerini ileten tüm dostlarımıza, esnaflarımıza Balcı ailesi adına teşekkürlerimi iletmek isterim.
Çekirdekle başladığımız bu sektörde bu günlere gelmemize vesile olan Bafra halkımıza şükran ve minnetlerimizi sunuyorum. Bu şehrin insanlarıyla sayesinde geldiğimiz yer için halkımıza ne kadar teşekkür etsek azdır. On bin çeşit üründen daha fazlasını yine Bafra halkına daha 2.000 metre kare yerimizde hesaplı sunmak istiyoruz. Bu yüzden de yeni yerimizi Çetinkaya Mahallesi'nde Sinop Yolu kenarına açtık. Amacımız halkımızın park sorunu olmadan rahatça ve kaliteli alışveriş yapmasını sağlamaktır.’’dedi.
Bafra TSO Yönetim Kurulu Başkanı Göksel Başar ve Bafra Belediye Başkanı Hamit Kılıç birer konuşma yaparak Balcı Toptan Mağazasının Bafra’ya ve Bölgesine hayırlı olması dileklerinde bulundular.
Din görevlilerinin okuduğu aşrı şerifin ardından yapılan dua ile Bafra'nın ve Bölgesinin en büyük toptan mağazalarından Balcı Toptan’ın protokol tarafından kurdelesi kesilerek açılışı gerçekleştirildi.
Açılış sonrası protokol ve vatandaşlar mağazanın içini gezdiler. Ve mağazaya hayran kaldılar. Açılış dolayısı ile çeşitli ürünlerin yetkilileri ve personelleri tarafından stantlar açılarak davetlilere ikramlarda bulunuldu.
Açılış organizasyonunu başarılı bir şekilde profesyonelce NET AJANS gerçekleştirdi.
Açılışa Bafra Ticaret Borsası Başkanı Namık Kibaroğlu, DAMSAN ŞİRKETLER GRUBU Yönetim Kurulu Başkanı, Bafra TSO Başkan Adayı Serdal Sefa Kocabaş ve ekibi, Karadeniz Genç İşadamları Derneği Başkanı Yavuz Selim Muratoğlu, Bafra OSB Bölge Müdürü Recai Akçer, CHP Bafra İlçe Başkanı Vahit Perçin, MHP Bafra İlçe Başkanı Barbaros Turna, Yeniden Refah Partisi İlçe Başkanı Bilal Arslan, Saadet Partisi Bafra İlçe Başkanı Mustafa Öcal, İş İnsanları, Banka Müdürleri, Belediye Meclis Üyeleri, Sivil Toplum Örgütü Temsilcileri, GÖKCAMDER Bafra Başkan Yardımcısı ve Kılıç Elektrik İşletmecisi Salih Kılıç, Samsun ve Bölgesinden firma temsilcileri, Bafra Barış Medya Grubu Yönetim Kurulu Başkanı Nihat Kale ve Ekibi, Mahalle Muhtarları ile çok sayıda davetli katıldı.

 

BALCI TOPTAN’A BAFRA’DA MUHTEŞEM AÇILIŞ2

BALCI TOPTAN’A BAFRA’DA MUHTEŞEM AÇILIŞ2

Bafra'da Balcı toptana Bafra'da muhteşem açılış

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.