BAKKAL, BAFRA VERGİ REKORTMENİ OLDU

BAKKAL, BAFRA VERGİ REKORTMENİ OLDU

Samsun’un Bafra ilçesine bağlı Çetinkaya beldesinde mahalle bakkallığı yapan Ahmet Türe, basit usulde Bafra vergi rekortmeni oldu.

A+A-

24. Vergi Haftası kutlamaları çerçevesinde Bafra’da vergi sıralamasında basit usulde birinci olan Çetinkaya beldesinde mahalle bakkallığı yapan mükellef Ahmet Türe’ye, Maliye Bakanlığı'ndan gönderilen nostaljik radyo hediye edildi.
Bafra Vergi Dairesi’nde görevli Gelir Şefleri Hasan Arabacı, Arif Dündar, Gelir Uzmanı Ayşegül Alev tarafından ziyaret edilen bakkal Ahmet Türe, “Bana verilen bu nostalji radyonun belki maddi bir tutarı yoktur ama onun manevi tutarı para ile ölçülemez. Vergiler, devletlerin en önemli gelir kaynağıdır. Vergi anayasamızda yer alan ve herkesin ödeme gücüne göre ödemekle yükümlü olduğu bir görevdir. Bizler ister bakkal olalım, isterse fabrikatör hepimiz vergimizi vermeliyiz” dedi.
Bafra Vergi Dairesi’nde görevli Gelir Şefi Hasan Arabacı ise örnek bakkal Ahmet Türe’ye teşekkür ettikten sonra, “Vergi, Anayasa’da yer alması nedeniyle yerine getirilmesi zorunlu ve çok önemli bir ödevdir. Bu ödevde yerini alan mükellefimiz, basit usulde Bafra vergi rekortmeni Ahmet Türe’yi tebrik ediyoruz” diye konuştu.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.