Bakan Ziya Selçuk’dan Bafralı Öğretmene Övgü

Bakan Ziya Selçuk’dan Bafralı Öğretmene Övgü

Bafra Atatürk Ortaokulu, Fen Bilimleri Öğretmeni Mehtap Yılmaz' a, Milli Eğitim Bakanı Ziya Selçuk' tan bir kutlama ve teşekkür mektubu geldi.

A+A-

Mektup şöyle:

Sayın Mehtap Yılmaz, Kıymetli Meslektaşım, " Öykülerde Fen " adlı kitabınızı memnuniyetle aldım.

Başöğretmen Mustafa Kemal Atatürk' ün " Öğretmen bir kandile benzer, kendini tüketerek, başkalarına ışık verir. " veciz sözünde de anlam bulduğu gibi yaptığımız meslek büyük fedakârlıklar gerektiren, dünyanın en saygın mesleğidir.

Özverili çalışmalarınızla bu saygıyı sonuna kadar hak ediyorsunuz. Saygı ve sevgilerimle

Bafra Atatürk Ortaokulu Fen Bilimleri Öğretmeni Mehtap Yılmaz, Öykü Ekibi öğrencileriyle Bafra Kaymakamı Ahmet Adanur' u ziyaret etmişti.

Mehtap öğretmen görev yaptığı Bafra Atatürk Ortaokulu Müdürü İsmail Erkanoğlu ve Öykü Ekibi ile Samsun Milli Eğitim Müdürü Coşkun Esen' i de makamında ziyaret edip " Öykülerde Fen " adlı proje hakkında bilgiler vermişti.

Fen Bilimleri Öğretmeni Mehtap Yılmaz " Öykülerde Fen " adlı kitap ve çalışmaları ile ilgili olarak şöyle dedi:

" Geçen yıl tutturduğum Fen Günlüklerinin verdiği fikirle, buralara kadar gelen bir çalışma oldu " Öykülerde Fen " Kitabı.

Öğrencilerim Fen ile oturup Fen ile kalkar oldular. Sadece Fen dersinde, öğrendiklerini gözlem yapmalarını, gözlemlerini de öyküleştirmelerini istedim.

Öyküler coştu gitti. Ben, yine bir hayalimi daha öğrencilerimle birlikte böylece gerçekleştirdik. Çok mutluyuz. Maddi manevi tüm destekçilerimize teşekkürler. Kitabımız çıktı. Emeği geçen herkese teşekkürler. " dedi.

bakan-ziya-selcuktan-bafrali-ogretmene-ovgu-3.jpg

bakan-ziya-selcuktan-bafrali-ogretmene-ovgu-2.jpg

bakan-ziya-selcuktan-bafrali-ogretmene-ovgu-1.jpg

 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.