BAKAN SUAT KILIÇ, BAFRA’DA PARTİLİLERLE BAYRAMLAŞTI

BAKAN SUAT KILIÇ, BAFRA’DA PARTİLİLERLE BAYRAMLAŞTI

Gençlik ve Spor Bakanı Suat Kılıç, Samsun’un Bafra ilçesinde partililerle bayramlaştı.

A+A-

Bafra Belediyesi Kültür Merkezi’nde AK Parti İlçe Yönetimi ve partililerle bayramlaşan Bakan Kılıç, dürüst, açık ve şeffaf bir siyaset yaptıklarını belirterek, "Eski hesapların olmadığı, kırgınlıkların ve küskünlüklerin olmadığı, makam ve nefis için insanların birbirini kesmeye ve engellemeye çalışmadığı, husumetlerin oluşmadığı bir iklime biz Samsun'da kavuştuk. Amacımız, milletimize hizmet etmek, memleketimizi mamur hale getirmek, bayrağımızın şanına ve şerefine, değerine daha da büyük anlamlar kazandırabilmek. Türkiye’nin dört bir tarafında 'tek vatan, tek devlet, tek bayrak, tek millet' diyebilen tek parti AK Parti’dir. Bugün Samsun’da, 19 Mayıs ilçemizde ve şimdi ise Bafra ilçemizde siz değerli Bafralı vatandaşlarımız ile kucaklaşmaya, bayramlaşmaya geldik. Tüm Bafralı vatandaşlarımızın buradan Kurban Bayramlarını en derin saygı ve sevgilerimle kutluyorum” dedi.
Bakan Suat Kılıç, Bafra Belediye Başkanı Zihni Şahin, AK Parti İl Başkanı Fuat Köktaş ve AK Parti Bafra İlçe Başkanı Tuncay Yurduseven, Bafra Belediyesi Kültür Merkezi girişinde vatandaşla bayramlaştı.
Gençlik ve Spor Bakanı Suat Kılıç, Alaçam ve Yakakent ilçelerindeki bayramlaşma programına katılmak için Bafra’dan ayrıldı.

Etiketler : ,

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.