Bakan Kılıç'tan Bafra'ya söz

Bakan Kılıç'tan Bafra'ya söz

Basın Yayın ve Enformasyon Genel Müdürlüğü`nce düzenlenen “ Bakan ile buluşuyoruz” toplantısında Gençlik ve Spor Bakanı Akif Çağatay Kılıç’tan Hal Caddesi ve Şehir Stadyumuna giden yolun yenilenmesi sözünü aldık.

A+A-

Samsun`da Basın Yayın ve Enformasyon Genel Müdürlüğü`nce düzenlenen “ Bakan ile buluşuyoruz” toplantısında Gençlik ve Spor Bakanı Akif Çağatay Kılıç’tan Hal Caddesi ve Şehir Stadyumuna giden yolun yenilenmesi sözünü aldık.

Basın Yayın ve Enformasyon Genel Müdürlüğü`nün düzenlemiş olduğu “Bakan ile buluşuyoruz” toplantısı Samsun`da yapıldı. Toplantıya Gençlik ve Spor Bakanı Akif Çağatay Kılıç`ın yanı sıra Samsun Valisi İbrahim Şahin, Samsun Basın Yayın ve Enformasyon Müdürü Mücahit Taşkın, Samsun, Sinop, Amasya ve Çorum illerinden gazeteciler katıldı.

“BENİM SÖZÜMÜ YEDİRMEYİN”

Toplantı bitiminde Bafra`dan toplantıya katılan Barış Fm Genel Yayın Yönetmeni Nihat Kale, Brt Fm Genel Yayın Yönetmeni Tahsin Kurumahmutoğlu ve Bafra 2000 TV Genel Yayın Yönetmeni İbrahim Ünlü Gençlik ve Spor Bakanı Akif Çağatay Kılıç`ın yanına giderek Hal Caddesi ve Yeni Şehir Stadyumunun yollarının durumunu anlattı. Bakan, konu ile yakından ilgilenerek talimat verdiği kişilere “Benim sözümü yedirmeyin. Bu konu ile yakından ilgilenip bir an önce sorunu çözün” dedi.

 

 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.