BAKAN KILIÇ SÖZÜNÜ TUTTU

BAKAN KILIÇ SÖZÜNÜ TUTTU

Gençlik ve Spor Bakanı Suat Kılıç, Bafralı gençlere verdiği sözü tuttu.

A+A-

Gençlik ve Spor Bakanı Suat Kılıç, yaklaşık 2 ay önce yapımı devam eden 2 bin kişilik kapalı spor salonu inşaatında incelemelerde bulunmak üzere geldiği Bafra’da Havacılık Kulübü üyelerine verdi sözü tutarak 20 bin liralık malzeme gönderdi. Bakan Kılıç, kendi imkanlarıyla yaptıkları model uçakları uçurarak kendisine gösteri yapan Bafra Model Uçak Kulübü öğrencilerinin isteklerini yerine getirdi ve 1 adet eğitim uçağı, 5 adet performans uçağı ile uçakların yer ekipmanlarını Bafra Gençlik ve Spor İlçe Müdürlüğü’ne gönderdi. 
Gelen malzemeler Bafra Gençlik Hizmetleri ve Spor İlçe Müdür Vekili Ahmet Dursun tarafından kulüp yöneticilerine teslim edildi. Bakan Kılıç’a teşekkür eden Bafra Model Uçak Kulübü Başkanı Burhan Apaydın, “Bafra’yı model uçak konusunda daha iyi yerlere getirmek için biz de bakanımıza verdiğimiz sözü yerine getirmek için gayret göstereceğiz. Yapacağımız çalışmalarla Bafralı gençlerin bu spora ilgisini arttırmayı umuyoruz. Gelen malzemelerle öğrencilerimize gerekli eğitimleri verdikten sonra da yarışmalara katılmayı hedefliyoruz” dedi.
Pist sorunu yaşadıklarını dile getiren Apaydın, “Uçaklarımız geldi, şimdi bunları uçuracak bir alana ihtiyacımız var. Bugüne kadar biçilmiş tarlalarda çalışmalarımızı yürüttük. Kaymakamımız ve belediye başkanımız da bu sorunumuzu çözerek çalışmalarımızı yapabileceğimiz bir pist yaparlarsa Bafra’yı model uçak konusunda merkez yaparız” şeklinde konuştu.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.