Bafra’yı en borçlu belediyeler arasına biz mi soktuk?

Bafra’yı en borçlu belediyeler arasına biz mi soktuk?

Saadet Partisi Bafra Belediye Başkan Adayı Selçuk Yıldırım, Sinoplular Derneğini ziyaret etti.

A+A-

Yıldırım ve beraberindeki heyet Dernek Başkanı Sadettin Kutlu ve yönetim kurulu tarafından karşılandı. Ziyaretten duyduğu memnuniyeti ifade eden KUTLU şunları kaydetti.

‘’Sinoplular  Derneği olarak sosyal ve kültürel faaliyetlerimizle,Bafra’nın kültür hayatına katkı sağlamaya çalışıyoruz.Dernek binamızında yer aldığı medrese aralığı Bafra’nın en güzide yeridir.Seçilecek başkanımızdan,bu bölgenin adına yaraşır bir kimliğe kavuşturmasını istiyoruz.Dernek olarak bütün partilere eşit mesafedeyiz.Adaylarımızı ve projelerini takip edeceğiz.Bafra’mız için en hayırlısını temenni ediyoruz.’’ diye konuştu.

Daha sonra söz alan YILDIRIM;   

‘’ Bize soruyorlar,BAFRA’da 20 yılda hiç mi bir şey yapılmadı diye.Bizde evet yapıldı,Bafra Türkiye’nin en borçlu belediyeleri arasına  sokularak geleceğimiz ipotek altına alınmıştır diyoruz.İlçemizde kaç tane banka şubesi varsa hepsinden kredi kullanarak borçlanmaya devam eden ve  seçim yatırımı yapan bir anlayışla karşı karşıyayız.Lütfen bunların hesabını sizden oy istemeye gelen partilerden sorun .Bu kadar ağır borçlanmaya karşılık Bafra’da ne yapılmıştır.Bafra’yı bu hale sokanların sandıkta hesap verme zamanı gelmiştir. ’’ şeklinde konuştu.

Etiketler : ,

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.