BAFRA`YI BAFRA BELEDİYE BAŞKANI YÖNETECEK

BAFRA`YI BAFRA BELEDİYE BAŞKANI YÖNETECEK

Milliyetçi Hareket Partisi Bafra Belediye Başkan Adayı İnş. Müh. Özgür Topkaya Secim çalışmalarını aralıksız Gece Gündüz Sürdürüyor.

A+A-

Topkaya`nın  Sabah  Programı Bafra Asri Mezarlıkta Şehitlerimizi anama Programı ile başladı, daha sonra Şehit Aileleri Derneği, Türkiye Harp Malulleri gaziler şehit dul yetimler derneği,Türkiye Sakanlar derneği Bafra Temsilciliği,Türkiye Omurilik Felçliler Derneği Bafra Temsilciliğini ziyaret etti. Akşam saatlerinde ise MHP ilçe Teşkilatı Bafra Kapalı Spor salonun önünde toplanarak kalabalık bir konvoy halinde fatih Mahallesindeki mitinge katıldılar.

Burada vatandaşa hitap eden MHP Başkan Adayı Mühendis Özgür Topkaya ; “ Değerli Fatih Mahallesi  sakinleri bize gösterdiğiniz ilgi için hepinize teşekkürler ediyoruz. Biz Milliyetçi Hareket Partisi olarak Gezmedik yer Konuşmadık vatandaş bırakmayacağız. Sevgili hemşerilerimizin ayağına gidiyoruz. Gözlerine bakıp söz veriyoruz. Nasıl bir Bafra istediklerini soruyoruz Bafra için beklentilerinden daha da fazlasını yapacağımızı açıkça ifade ediyoruz. Biz sözümüzün arkasındayız. Bugün söz verip yarın unutanlardan olmayacağız. Bugün  destek istemek için geldiğimiz insanlarımızı yarın kapı önlerinde bekleten dertlerini kulak arkası edenlerden olmayacağız. Biz bugün nasıl halkımızın arasında başımız dik geziyorsak yarında yapacağımız hizmetler sonrası aynı şekilde gururla sokaklarda gezeceğiz.Dışarıda insanlar nasıl hizmet yapıldığını Bafra’yı örnek göstererek anlatacak..!

Bunları yaparken hızlı ve güvenilir hizmet sunacağız. Birleşme veya birlik ifadeleri, sadece seçim süreci içerisinde değil, görev yaptığımız süre içerisinde insanları ötekileştirmeden siyasi görüşü ne olursa olsun. Herkesi kucaklayacağız.

Özgür Topkaya,”Diyeceğim odur ki Bafra Belediyesi ,ben kaldırım yaptım.Yol yaptım seçim zamanı yaklaştı diye.Bankalardan ne kadar çeke biliyorsa,ne kadar İLLER Banka’sında limiti varsa ne kadar özel bankalarda limiti varsa hepsini kredi çekti. 3- 4 AYDIR İŞÇİ MAAŞI ödeyemedi. Belediye Başkanı Bafra belediyesini yönetmiyor. Bafra belediyesini Müdürler Yönetiyor. Bunu Biz söylemiyoruz. Bunu halk söylüyor. Bunu gazeteler söylüyor. Bunu sosyal medya söylüyor. bunu haber siteleri söylüyor. bunu siyaset adamları söylüyor. bunu Bafra konuşuyor. Değerli fatih mahallesi sakinleri size söz veriyorum. Bafra`yı Bafra belediye başkanı yönetecek Bafra`yı Bafra vatandaşı yönetecektir.Bir de iftira atıyorlar bütün işçileri Çıkartacakmışız  MHP gelirse ben hepinizin huzurunda taahhüt ediyorum 600 tane şirket işçisi var Bafra belediyesinde  biz bunlarım emeği ile çalışan işçimizin hiç birine dokunmayacağız. hepsinin hakkını alın terini maaşını günün de vereceğiz. ama hepimiz biliyoruz ki sağ da sol da çay ocaklarında evinde gezenleri evinde yatanları ora’da  barındırmayacağız. sizlerin parasını kimseye peşkeş çektirmeyeceğiz. Bafra belediyesinde Hakkıyla Çalışan işçilerimizin başımızın üstünde yeri vardır.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.