Bafra'ya  güzel haber Kırcalı'dan

Bafra'ya güzel haber Kırcalı'dan

AK Parti Samsun Milletvekili Av.Orhan Kırcalı Bafra’nın kanayan bir yarasını daha çözüme kavuşturmak için önemli adımlar atmaya devam ediyor.

A+A-

Milletvekili Orhan Kırcalı bölge hastanesi yapılmak düşüncesi ile başlatılan Çetinkaya mevkiinde ki alanının Eğitim Kampüsü yapılması için çalışmalar başlattığını açıkladı.

AK Parti Samsun Milletvekili Av.Orhan Kırcalı konu hakkında yaptığı açıklamada gelişmeler hakkında şu bilgileri verdi: “Milletvekili seçildikten sonra Bafra ilçemizin iki önemli problemine öncelik verdik. Bunlardan biri her milletvekili arkadaşımızın katkı verdiği 19 Mayıs ilçemiz ile Bafra ilçemiz arasında ki aydınlatma konusunu çözüme kavuşturmaktı.. Meselenin üzerine gittik. Israrla takip ettik.  Bunu başardık. İkinci problem ise yarım kalan yıllardır inşaatı için hiçbir şeyin yapılamadığı Çetinkaya mevkiinde ki Bölge Hastanesi inşaatıydı. Önce buranın Yaşlı bakım ve rehabilitasyon merkezi olarak yapılması noktasında çalışmalar yaptık. Başka girişimlerimizde oldu. Depreme dayanıklılık konusunda çalışmalar yapıldı. Kısacası burayla ilk günden itibaren ciddi olarak çalışmalar yaptık.  son olarak burada ki 160.000 metrekarelik alanı sağlık bakanlığından Orman Bakanlığına devrini gerçekleştirdik. Milli Eğitim Bakanlığı ile ön görüşmeler yaptık. Orman Bakanlığı ile yazışmaları gerçekleştirdik. Bu alanın Orman Bakanlığından Milli Eğitim Bakanlığına devrini sağlayacağız.” Dedi.

AK Parti Samsun Milletvekili Av.Orhan Kırcalı açıklamalarına şöyle devam etti: “160.000 metrekarelik bu alan üzerinde süreç içerisinde içinde Spor Lisesi, Hafızlık ve Yatılı Proje İmam Hatip Ortaokulu,  Güzel Sanatlar Lisesi, Meslek Liseleri kurularak bir Eğitim Kampüsü oluşturacağız. Eğitim Kampüsünün içerisinde okullarımız dışında konferans salonları, camii, sosyal donatılar, yeşil alanlar, spor salonları, spor alanları olacaktır. Bunun için tüm çalışmaları başlattık. Eğitim insana yatırımdır. İnsana yatırımda en önemli yatırımdır. Çocuklarımızı en güzel şekilde yetiştirmek için tüm imkânlarımızı seferber edeceğiz. Eğitim Kampüsünü hayata geçirmek için seferberlik halinde çalışacağız. Eğitim kampüsü bir beton yığını olmayacak çok güzel bir mimariye sahip olacaktır. Bafra’nın bu önemli yatırım ve hizmete kavuşması için Sağlık Bakanımız Dr.Ahmet Demircan, Genel Başkan Yardımcımız Çiğdem Karaaslan, Eski bakanımız Akif Çağatay Kılıç, Milletvekillerimiz Fuat Köktaş ve Hasan Basri Kurt destek vermektedir. El birliği içindeyiz. Bu anlayışla Bafra ilçemize Eğitim Kampüsü gibi devası bir hizmeti kazandıracağız.” dedi.

Etiketler : , , ,

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.