Bafra'ya 7 yeni taksi durağı 49 yeni taksi plakası

Bafra'ya 7 yeni taksi durağı 49 yeni taksi plakası

Samsun Büyükşehir Belediyesi tarafından Bafra'nın farklı mahallelerine kurulacak 7 yeni taksi durağı ihaleye çıktı.

A+A-

Bafra’da yapılacak taksi durakları 10 yıllığına ihaleye çıkacak.

Fatih Mahallesi 14 araç

Kemalpaşa Mahallesi 7 araç

Gazipaşa Mahallesi 5 araç

Tabakhane Mahallesi 7 araç

Fevziçakmak Mahallesi 9 araç

Altınkaya Mahallesi 7 araç

SAMSUN BÜYÜKŞEHİR BELEDİYE BAŞKANLIĞINDAN:

1-İlimiz Bafra, Terme ve 19 Mayıs İlçelerinde bulunan, aşağıdaki tabloda adresleri ve durak adları belirtilen taksi durak yerlerinde 10 yıl müddetle çalışacak taksilerin (T plakalı) durak yerleri, 2886 Sayılı Kanunun 45. maddesi gereğince Açık Teklif Usulü ile kiraya verilecektir.

2-İhale Şartnameleri, Samsun Büyükşehir Belediyesi Mali Hizmetler Dairesi Başkanlığı Gelirler Şube Müdürlüğü veznesine 100,00 (yüz)TL yatırılarak, alınacak makbuz aslının ibrazı karşılığında, Ulaşım Dairesi Başkanlığından temin edilecektir.

3-Teklif verecek kişiler, ayrıntılı bilgi için, Samsun Büyükşehir Belediyesi Ulaşım Dairesi Başkanlığına şahsen başvuruda bulunabileceklerdir.

4-Aşağıdaki tabloda Sıra Numaraları, ilçeleri, adresleri, durak adları, araç sayıları, yıllık araç yeri kiralama muhammen bedelleri ve geçici teminat bedelleri yazılı olan taksi durak yerlerinde çalışacak (T plakalı) taksilerin belirlenmesi ihalesi, Samsun Büyükşehir Belediyesi Encümen Toplantı Salonunda hizalarında yazılı olan tarih ve saatlerde 2886 Sayılı Kanunun 45. maddesi gereğince Açık Teklif Usulü ile yapılacak, Belediye Encümeni aşağıda yazılı olan tarih ve saatlerde toplanacaktır. (İhaleler aşağıda yazılı olan saatlerde başlayacak ve taksi durak yerlerinde çalışacak tüm (T Plaka) taksilerin ihaleleri sonuçlanana kadar devam edecektir)

1-002.png2-001.png3.png

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.