BAFRASPOR'UN YERİ PTT 1. LİGDİR

BAFRASPOR'UN YERİ PTT 1. LİGDİR

‘’1930 BAFRASPOR’UN YERİ 3.LİG DEĞİL, PTT 1. LİGİDİR.’’DEDİ.

A+A-

Bafraspor’un Efsane Başkanı , Bilgen Şirketler Grubu Yönetim Kurulu Başkanı Dursun Ali Bilgen 1930 Bafraspor hakkında önemli açıklamalarda bulundu.

Bilgen yaptığı açıklamada,’’ İlk başta 5 yıl önce menfur bir saldırı sonucu vefat eden Bafra Belediyespor Teknik Direktörü Merhum Sedat Gezer ve Kaleci Antrenörü Merhum İsmail Kurt hocalarımızı rahmetle anıyorum. Yüce Allahım onları nur içinde yatırsın. Sedat Hoca ve İsmail Hoca ile güzel bir çalışmamız oldu. Güzel bir ekip olduk. Başarıdan başarıya koştuk. Halen Merhum hocalarımızın yokluğunu unutamıyorum. Bunun nedeni ise onlarla çalışanlar bilir. Biz bir ekip halinde çalışmıştık

Geçtiğimiz senelerde Bafralıların en büyük özlemi olan ve aşklarını duvarlara yazdıkları Bafraspor’u 14 yıl aradan sonra 3.lige çıkarttık. 
Peşinden yaptığımız grup maçları ile 1 gol averajıyla 2.lig kapısından döndük. Gerçekten o zaman Bafra, Samsun Spor Kamuoyunda Bafraspor bir ekol olmuştu. Bafralılar ve Bafralı Sporseverler her şeyin en iyisi ve en güzeline layıktır. Bundan sonrada spor aşkım hiç bitmeden Bafra için, Bafraspor sevgisi için elimizden ne geliyorsa yapmaya hazırım. . ‘’dedi.

Bilgen ayrıca 1930 Bafraspor için önemli açıklamalarda bulundu.

Açıklamada,’’ 1930 Bafraspor için elini taşın altına sokan Bafra Belediye Başkanımız Zihni Şahin ve 1930 Bafraspor Kulüp Başkanı Hüseyin Çamaş ve Yönetimine özverileri için kalben teşekkürlerimi sunuyorum. Fakat şuna değinmeden geçemeyeceğim. Yaşamış olduğum tecrübelerden dolayı bir şey dikkatimi çekti. Takım daha sezonun bitmesine 6 hafta kala şampiyonluk havasına sokulmak isteniyor. Hepimizin isteği şampiyonluk. Ve sezon sonunda 1930 Bafraspor şampiyon olacak, 3 lige çıkacaktır. Bafraspor’un asıl yeri ise PTT 1.Ligdir. Bunu da başaracak güçtedir.

Ama daha şimdiden rahat hareket edip, futbolcuları rehavete kaptırmak, strese sokmak yanlıştır. Tabiri caizse  dereyi görmeden paçayı sıvamayalım. Sezon sonuna kadar tüm Bafralı Sporseverler elele, gönül gönüle verip takımımızı desteklememiz gerekmektedir.

Tekni Direktörümüz Turgay Kaynak, Teknik Heyete ve futbolcularımıza sonuna kadar güveniyorum. Turgay Kaynak Hoca ve Teknik Heyet Bafra’nın çocuklarıdır. Bafralılık ruhu ile takımı sırtlanmışlardır. Futbolcu kardeşlerimizin can siper oyunları ise takdiri şayandır. 1930 Bafraspor’un sezon sonuna Bafralı Sporseverlere özledikleri 3.ligi hediye edeceklerine kalben inanıyorum.’’diyerek sözlerini tamamladı.

Etiketler : , ,

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.