Bafraspor'un Efsane Kaptanı Hüseyin Cansız Dualarla Defnedildi

Bafraspor'un Efsane Kaptanı Hüseyin Cansız Dualarla Defnedildi

1980’li yıllarda amatör ve profesyonel olarak Bafraspor’da uzun yıllar futbol oynayan efsane kaptan Hüseyin Cansız dün vefat etti.

A+A-

1980’li yıllarda amatör ve profesyonel olarak Bafraspor’da uzun yıllar futbol oynayan  efsane kaptan Hüseyin Cansız dün vefat etti.


Bafraspor’un amatör ve profesyonel liglerinde forma giyen, uzun yıllarda takımın kaptanlığını yapan Hüseyin cansız İstanbul’da dün hayatını kaybetti. Hüseyin Cansız’ın cenazesi evinden alınarak İstanbul Esenler Yeşil Camiine getirildi.
Burada kılınan öğle namazı ve cenaze namazının ardından alınan helallikten sonra İstanbul Çatalca Yalı Köyü mahallesinde aile kabristanlığına defnedildi.
Cenazeye İstanbul Bafra Dernekler Federasyonu (BADEF) Genel Başkanı Mustafa Hacıoğlu, İstanbul Bafraspor Kulübü Başkanı Aydın Dursun, spor camiası, Bafra ve Türkiye’nin çeşitli yerlerinden gelen futbolcu arkadaşları ile çok sayıda vatandaş katıldı.
Bafra Barış Medya Grubu olarak merhuma Allah'tan Rahmet kederli ailesine sabırlar dileriz
.

 

bafrasporun-efsane-kaptani-huseyin-cansiz-dualarla-defnedildi.jpegbafrasporun-efsane-kaptani-huseyin-cansiz-dualarla-defnedildi-002.jpegbafrasporun-efsane-kaptani-huseyin-cansiz-dualarla-defnedildi-003.jpegbafrasporun-efsane-kaptani-huseyin-cansiz-dualarla-defnedildi-004.jpegbafrasporun-efsane-kaptani-huseyin-cansiz-duabafrasporun-efsane-kaptani-huseyin-cansiz-dualarla-defnedildilarla-defnedildi.jpeg

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.